Da li neko moze da mi pomogne!!!Izgubljena su obadva kljuca od DAEWO NUBIRE 1.6 16V kako moze da se obidje imobilajzer Brava je skinita
IMOBILAJZER!!!
Collapse
X
-
-
uradis isto kao sto sam i ja! pozoves majstora da dodje na teren da ocita sa brave ili posaljes mail na www.daewoo.com sa brojem motora i sasije i dobijes u roku 24 sata odgovor!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ne treba broj motora a ni sasije odes pravi majstor kod kljuceve u zemunu karadjordjev trg...
Comment
-
-
Sve je to ok ali vozilo je od BG 300 km to jest u Raski i moze jedino da se slepa a to nije bas isplativo.Izvadio sam bravu i imobilajzer sta je najlakse dalje da uradim.Slazem se sa vama da se javim ovlascenom dileru , i sam sam to planirao ako niko nezna neko drugo resenje.Male stvari cine ljude srecnim!!!
Comment
-
-
evo ti broj glavnog elektornicara u ovlascenom servisu za daewoo u novom sadu! nazovi ga i reci mu da sam ti ja dao njegov broj pa vidi sa njim!
vlada 064-2266366Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment