Evo danas sam isao u jedan tuning shop "Garage R" (specijalisti za honde) da vidim sta mogu da urade, mislim da sam odlucio sta da radim mada nisam 100% siguran.
Moj prvobitni plan je bio da stavljam cam kit (TODA ili JUN) i novi comp ali danas su mi ljudi promenuli plan.
Njihov predlog je sledeci
Stitnik za air intake (zadrzava toplinu van filtera) $250
Exhaust sistem $800
HKS Adjustable Cam Gear $500 (sa instalacijom i tuningom)
APEXi SAFC-II $800 (sa instalacijom i dyno tuningom)
Kazu da bi sa mojih trenutnih 139KS na tockovima popeo snagu na oko 155KS na tockovima, sve to za $2350
A za cam kit mi treba oko $4500 plus comp oko $1500 a za toliko vise para dobicu mozda oko 160-165KS na tockovima.
Tako da sad neznam u kom pravcu da idem, ako idem sa jeftinijom varijantom i manje para onda mi ostaje vise love za bolje kocnice i suspenziju a ako bih isao sa skupljom varijantom onda nebi mogao nista drugu raditi osim toga.
Mislim da mi jeftinija varijanta bolje odgovara, mada opet neznam, malo je glupo da pitam ali sta bi vi uradili???
Nekako mi vise odgovara da mi je ceo auto kompletan nago da imam samo snagu.
Moj prvobitni plan je bio da stavljam cam kit (TODA ili JUN) i novi comp ali danas su mi ljudi promenuli plan.
Njihov predlog je sledeci
Stitnik za air intake (zadrzava toplinu van filtera) $250
Exhaust sistem $800
HKS Adjustable Cam Gear $500 (sa instalacijom i tuningom)
APEXi SAFC-II $800 (sa instalacijom i dyno tuningom)
Kazu da bi sa mojih trenutnih 139KS na tockovima popeo snagu na oko 155KS na tockovima, sve to za $2350
A za cam kit mi treba oko $4500 plus comp oko $1500 a za toliko vise para dobicu mozda oko 160-165KS na tockovima.
Tako da sad neznam u kom pravcu da idem, ako idem sa jeftinijom varijantom i manje para onda mi ostaje vise love za bolje kocnice i suspenziju a ako bih isao sa skupljom varijantom onda nebi mogao nista drugu raditi osim toga.
Mislim da mi jeftinija varijanta bolje odgovara, mada opet neznam, malo je glupo da pitam ali sta bi vi uradili???
Nekako mi vise odgovara da mi je ceo auto kompletan nago da imam samo snagu.
Comment