Pozdrav svima,planiram da napravim auto za vikend 402 trke i za gradsku jurnjavu kad pozelim...Naime kupio sam C20XE sa kompjuterom,kompletnom instalacijom,svim agregatima i najkraci koji postoji opelov menjac "f16 c355 Close Ratio"...Ostalo mi je jos da nadjem neki auto sa "dobrom" skoljkom (da nije trula bas na sve strane)...E sad,planiram da uzmem mozda Kadett GSI ali 8v jer su jeftiniji a ja motor vec imam,da ne placam dzabe 150ks u autu kad sam vec kupio motor koji sredjujem do perfekcije i menjac...Zanima me sta sve moram da menjam i koja mi je razlika izmedju 8v i 16v?
Kontao sam da samo izbacim taj 8v i nabacim ovaj sa svim agregatima kompjuterom i instalacijom i menjacem i prikacim na postojece osovine...Da li neko moze da mi kaze da li je to izvodljivo tako bez bilo kakvih prepravki ili ipak mora jos nesto da se radi
Hvalaa
Remar
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kontao sam da samo izbacim taj 8v i nabacim ovaj sa svim agregatima kompjuterom i instalacijom i menjacem i prikacim na postojece osovine...Da li neko moze da mi kaze da li je to izvodljivo tako bez bilo kakvih prepravki ili ipak mora jos nesto da se radi
Hvalaa
Remar
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Comment