Samo da dodam: "stari" V10 je ulazio u "kritichnu zonu" (u smislu vibracija) na nekih 13 - 14 k rpm. Ovaj V8 ce, zbog drugachije sekvence paljenja, ulaziti u "kritichnu zonu" na 17 - 18 k rpm, shto ne znachi i maksimum ostvarivih obrtaja. Heinz Paschen, Tehnichki direktor tima koji je razvio novi motor, kazhe da on nije "evolucija, nego revolucija", i da ce od svih novo-razvijenih F1 agregata ove godine biti u samom vrhu shto se tiche lakoce dostizanja i odrhavanja jako visokih obrtaja motora.
Obzirom na zabranu varijabilnih sistema u**** od nove sezone mislim da ce ovaj podatak itekako znachiti, narochito na "krivudavim" stazama tipa Monte Carlo...
Josh samo da se BMW Sauber F1 tim "dokopao" malo boljih vozacha... Villeneuve je totalan promashaj...
Samo nikako mi nije jasan ovaj usisni leptir na ulazu turbine.
Sta se dobija tako necim?
Pretpostavljam da motor sa tim ispod 3/4000rpm ne moze ni da radi(sto i nije vazno za F1, ali po ulici... )
Koji turbo koristi M13?
@overspeed
Zar nisu svi bolidi F1 ograniceni na 800 konja?
Odakle ti ovo?
Motori F1 su bili ograniceni iskljucivo na 3.000ccm i V10 konstrukciju, nikada nije postojalo ogranicenje snage. Najbolji F1 V10 motori su pred kraj prosle sezone imali blizu 1.000KS.
The difference between men and boys is the price of their toys
Sta su drugi imali?
Neki su tako nesto imali mnogo ranije.....
ma hajde sada don't hate,svi mi znamo da ti potajno zelis da imas BMW umjesto Alfe
To je samo da ne bude zabune(ujedno i odgovor na tvoje pitanje), a i nije tema da postavljam slike motora drugih brendova iz '30-tih
Potajno zelim mnogo sta ali nista ne ide u pravcu severo-zapada
Vala jest Egon slabo ...
Po pitanju F1.... BMW je imao koje vetj sezone na pochetku tada stravichnih 900 KS pri nekih trichavih 19.000 RPM.... Mislim da je bila 2003 ili 2004. Pre 2003.... Znam da su iz Ferarija zazirali od mashine... samo WILLIAMS nije to mogao da isprati sa shasijom... EBG...
Comment