Ako bez opterecenja motora uspeva da napravi sa turbinom pritisak preko 0,4 bara dakle samo turirajuci na leru, nesto smrdi na neku gresku u sistemu ako nije sistem sa aktiviranim Lunch Control
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Karbo moj buraz ima na skyline HKS koji mozes da pojacavas i smanjujes, a sto se tice zakona nema problema, isao je na tehnicki i dobio permit za njega tako da mu panduri nemogu nista, zapadna obala je zakon sto se toga tice.
Pitanje za europljane, jel ima ovih japanskih tu kod nas i kakve su im cene
ha ha kod nas u SCG NEMA... 100%.Ako neko nije doneo iz "inostranstva"...E sad, ja uglavnom cujem da se to dobije od "babe iz U ES EJ" ...za ove gore severnije moguce je da imaju, ali verujem da su skupi...
Kako sad stoje stvari sa ovim?
Jel postoji neko ko ih prodaje kod nas i kolike su cene otprilike?
Zanima me moze li se montirati na dizel motore, konkretno - jtd i da li je komplikovano(ako moze)?
A bas sam hteo da se cuje ono cssssss, cssssss
Ali opet, ima dosta snimaka na youtube-u gde postoji na dizelu i radi (tj. da li radi ne znam - ali lepo sisti )
Ako imam fabricki blow off koji vraca pritisak u usisnu granu, na 3SGTE motoru, i ako povecam pritisak turbine za 0.2 bara da li ce mi taj fabricki ventil biti dovoljan da mi ne stradaju lopatice turbine, ili mi je neophodan ovakav neki "femsi" ventil??
SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/
Za dizele idu posebni elektricni blow-off skupi su i nemaju nikakvu funkciju osim siktanja cak imaju kontra efekat jer ispustaju vazduh pa auto ide slabije
Ps.Fabricki jtd nema blow off samo benzinci turbo ga imaju
Pravilo broj
1. Ukoliko je pritisak punjenja u grani veci od 0,4 Bara Blow-off se postavlja iz razloga zastite turbine i povratnog talasa u trenutku zatvaranja trotela.
2. Motori bez trotela ne traze blow-off.
3. I na dizelaljku se moze namontirati obican blow-off (razmisljam) stim da se koristi vakum sa linije servo pojacivaca za kocnice, dakle sa vakum pumpe kao manover za otvaranje ventila. Sto je inertna masa turbine veca tim ce i bleed biti duzi.
Potrebno je vakum sa pumpe sprovesti preko elektro ventila do blow-off:a i kontrolisati otvaranje istog, recimo da otvori samo po pustanju gasa, preko nekog vremenskog relea od recimo 1 sekundu. Dakle kad se pusti gas da otvori samo jednu sekundu i da potom odma zatvori.
-vremenski rele treba da bude odmeren prema inertnoj masi turbine i pritisku koji vlada da se ne bi desilo da po eventualnom brzom dodavanju gasa motor povuce vazduh kroz otvoren blow-off koji nije prosao preko protokomera ukoliko ga dieselka poseduje.
U ovoj temi nema vise sta da se ni doda ni oduzme po pitanju blow-off ventila, sem ako se ne prica o 2 stepenim koji imaju bleed prilikom dizanja pritiska ne bi li omogucili brzi spool-up turbine.
Vidim da nisam reagovao na pop-off iz naslova teme, koji je sigurnosna funkcija na rallycorss motorima gde se jedna plocica izdize ukoliko pritisak u plenumu predje preko nastelovanog.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment