Interesuje me da li karakterstike vazduha(T,vlaga itd.) uticu na rad motora ,naravno ne pri paljenju vec kad motor postigne radnu temperaturu.tacnije dali motor dobija ili gubi u****vanjem u karburatoru hladnijeg odnosno vlaznijeg vazduha.
Klima-karakteristike motora
Collapse
X
-
-
motor ne sagoreva vlagu, vec je osnova masa u****nog vazduha.
zimi motor ima vise snage (hladniji, gusci vazduh) isto kao i na manjoj nadmorskoj visini.
leti imia manje snage (topliji vazduha).
na svakih 1.500 m povecanja nadmorske visine atmosferski benzinac gubi 10% max snage.
sam pojam relativne vlage vrlo malo govori o osobinama vazduha, tu je jos i latentna toplota i apsolutna vlaznost vazduha...svi ti parametri daleko manje uticu na sam motor nego neki drugi poput prljavog filtera vazduha, ili slabije napumpanih guma, ili dodatne radio antene pa se stoga i malo ko posebno obazire na prirodne oscilacije klimatskih osobina na datoj lokaciji.
ionako, svi moderni motori automatski uzorkuju preko senzora posredno sobine klime gde se auto vozi i adekvatno proracunavaju optimalne parametre rada motora , odnosno sagoravanje koje daje optimum za date uslove.
u praksi, motor ne oseca bitno promene u vazduhu koji u****va, efekat u voznji je jedva primetan od strane vozaca.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment