Imam ja jedno pitanje, mozda nekom smesno al ja nikako da shvatim.
Kako se izradjuju kovai klipovi, legura?
Ne verujem da se stvarno kuju, mislm ipak tu treba xtra preciznost.
Kovani klipovi u serijskoj proizvodnji? Ne kapiram...mislis da neki auto fabricki ima kovane klipove? Sve i da ima, mislis da ce da ti odgovara za Juga?
A sto se tice kovanja, ne kuju se stvarno, u principu umesto livenja aluminijuma u odlivak, obicno se radi presovanje granulirane legure pod ogromnim pritiskom i temperaturom. Dakle oblikovanje pritiskom umesto livenja.
The difference between men and boys is the price of their toys
Uno turbo nema kovane klipove.
Kovane ima neka verzija Bube i mogu se naci jako povoljno. Precnik 87mm. Jedini je problem sto imaju jako veliku kompresionu visinu pa ih treba doraditi i/ili koristiti krace klipnjace.
Sto se kovanja tice, neki proizvodjaci prave cilindricne otkivne i onda rezanjem dobiju oblik klipa. Drugi kuju oblik koji je mnogo priblizniji obliku klipa i onda sa manje obrade rezanjem dobiju zeljeni oblik.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Sad nesto gledam, Honda na par modela ima serijski kovane klipove...
Pitanje je cak i ako se nadje klip odgovarajuceg promera, kako poklopiti kompresionu udaljenost, turpijati klip sumnjam da ce ici, a zezati se sa duzinom klipnjaca...ne znam
The difference between men and boys is the price of their toys
ako se secas one stranice sa blokom od Audi S4 koju sam ti slao u vezi ojacavanja bloka motora. Tamo je u gornjem desnom uglu napisano da su klipovi od S4 forged tj. kovani.
Ako mozes postuj tu stranicu.
Ne mogu da nadjem
Imam samo jedan crtez ali na njemu ne pise da su kovani.
Poslao sam ti na mejl u pdf formatu ceo tech data fajl (paznja- 3MB) za S4, na 5-oj ili 6-oj strani je crtez bloka (onog koji sam ti slao) i tamo je napisano u cemu se razlikuje od obicnog 2.8 (osim zapremine motora)
Comment