Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Zar ne bi mogla da se prepravi pumpa za ulje od bilo kog motora? Samo bi moralo da se eksperimentise sa kolicinom ubrizganog ulja, a to bi moglo da se zavrsi fatalno...
Nisam zagledao kako tacno izgleda vardza pod haubom,ali po meni ti je najpametnije motor+mejac od keca(juga).Ja sam ubacivao par motora
uglavnom dizele u kombije to je posao od par dana.Ima par stvari na koje moras da obratis paznju:
1.gledaj da iskoristis sto vise originalnih delova(bilo sa tvog auta ili sa auta od koga je motor)
2.nemoj seci drzace motora i menjaca vec napravi medjuploce
3.gledaj da sve moze lagano da se skine kod popravke tj. da ima mesta(glava,alternator.alnaser itt)
4.polu osovine moras najverovatnije seci pola tvoje(do homokinetickog)pola od auta ciji je menjac.Ovo prepusti majstoru ako nisi vest varioc.
U sustini to bi bilo to,puno uspeha u radu i znaj da je malo stvari koje ne mogu da se urade
pozdrav
Doro, majstore! trebalo se ovoga setiti... ti si zakon!
inace, ovo je ona stvar, ako se ne varam, kad ugradis gas a imas neku nesrecnu K glavu ili slicno, da imas i podmazivanje (ventila u ovom slucaju) kad vozis na gas. posto inace kad radi na benzin ima brizgaljke koje hlade ventile benzinom. jesam u pravu?
jao super! ovo je 100x bolja varijanta sto se pouzdanosti tice, a i nije cifra za da se uplasis! sa onom starom sto su ovi majstori iz osjeka radili nema ni slova kako se to zove na stranjskom (ni model ni oznaka, nista), niti koja dizna ide u karb. mnogo rizicno mi izgleda. lep prilog - ali na kraju, ispade samo hvalisanje a ne korisan savet.
Ovo tvoje je korisan savet. hvala jos jednom
P.S. majstor ostaje majstor...
inace, sad sam pronasao. stvar je u originalu australijska:
ugradnja je stvarno jednostavna. VP cena AUS (na 6 komada) je 78.65 AUD (australijskih dolara) po komadu (kit-u).
78.65 AUD (australijski dolar) = 47.2684 EUR (evro)
a kako ces da doziras koliko ulja u odnosu na rpm motora??
otprilike?
ako ces po protoku i uz pomoc vakuuma da napravis uporedni test..onda ti netreba ovo...uzmi bocu od transfuzije sa sve onom spravicom za kontrolu kapljanja,pa turi u karb.
btw: ovaj flashlube je : kataklinger, cincilator i Qcobocija..
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
poenta je da, kad se pravi mesavina, da odredis udeo ulja u gorivu koje ide u cilindre od 3-4%. kod nekih wartburga 5-6%, kod najnovijih slicnih motora 2%.
*kaze uputstvo:
- kad je na leru, podesiti da kaplje 12 kapi u minuti. to je podesavanje za prosecnu potrosnju 1%. (ja cu ovaj uredjaj koristiti za drugu namenu od fabricke, ali na isto se svodi!)
ostalo je stvar vakuuma koliko ce kada da povuce. i, stvar je u vakuumu a ne u slobodnom padu (pise da ne sme da se montira na visoj tacki od karba). da je to tako jednostavno zameniti, i da je sprava za infuziju jednako kvalitetna, ne bi proizvodjac davao 10 godina garanciju...
" * 20 Minute Do It Yourself installation
* Suits all Vehicles
* Free 500ml Valve Saver Fluid
* Ten Year guarantee
* Australian Science Award Winner
* Over 170,000 kits in use "
da ne pominjem diznu za rasprsivanje istog.
zoranebg, u sustini jesi u pravu. ali! ako imam problem, a ovo je odlicno resenje, ne trazim dalje. zasto se nisi setio infuzije pre no sto sam nasao ovaj uredjaj? "posle bitke, svi su generali pametni".
tako da - nemoj da pljujes po resenju ako nemas bolje. ako imas, daj nesto bolje od fore sa infuzijom.
" * 20 Minute Do It Yourself installation
* Suits all Vehicles
* Free 500ml Valve Saver Fluid
* Ten Year guarantee
* Australian Science Award Winner
* Over 170,000 kits in use "
pozdrav
Pa to ti je ko Prohrom kazan za bojler,ili kao Betonski blok...mozes da das i 30 godina garanciju kad nema sta da se pokvari.
Sto se tice predloga,ja sam ti rekao da poznajem coveka ciji je otac u Cacku vozio takvog wartburga godinama preradjenog na Gas.
Nisi mi poslao poruku da te interesuje kako,ni da zelis sa njim da razgovaras..jel tako?
ja neznam kako je to napravio ali mi je rekao nesto otprilike kao iz ovih novina sto imaju slike u predhodnim postovima.
A postoje te mazalice na 2T skuterima,
A rekao si da si razgovarao sa IvanomT i Dorom i da su ti rekli da bi to tako otprilike i uradili( sa opremom za 2T skutere )
I pored svih tih iskustava i KONKRETNIH predloga,ti si nasao na Ebay-u ovu zezalizu( po meni )...OK
oni mogu da napisu i da su prodali 17 000 000 tih "kantica" ,ali ja im neverujem..reklama je to ipak =] ,a i oni su tu stvar namenili za tecnost koja kapljala ili nekapljala nemoze nista lose ili dobro da se desi
A tebi ulje MORA da kaplje i to u vise ili manje preciznoj dozi...
tako da......................................
OK kako god uradis..nabaci neku sliku da vidimo i srecan rad...na koji god nacin da uradis.
pozdrav !
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
- kad je na leru, podesiti da kaplje 12 kapi u minuti. to je podesavanje za prosecnu potrosnju 1%. (ja cu ovaj uredjaj koristiti za drugu namenu od fabricke, ali na isto se svodi!)
Deki, evo ti odgovor i ovde na pm, da ne pisem dva puta.
Flashlube je dobra stvarcica i treba je koristiti za ono sto joj je osnovna namena. Nesto slicno mozes sam da napravis da ti koristi za ono sto si naumio, ali konkretno kao dozator 2T ulja ne. Razlog je jednostavan, a to je suvise mali protok ulja kroz ovaj uredjaj.
Economical 50 ml treats 50 Litres of Fuel.
Sa 12 kapi u minuti, racunica kaze da to nije 1% vec 0,1%, sto je priznaces velika razlika. Cak i da na slavinici stavis da protok bude maximalan, to ne moze da predje 0,3%. Trazi neko drugo resenje ili stavi jedan krsteni 4taktni motor i resi problem. Pitanje je dana kada ce biti zabranjeni 2taktni motori za pogon automobila i kod nas. Odustani na vreme.
P.S. Ako ti ipak treba Flashlube kit, imam par komada pa se javi.
Comment