Opet ja!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neradnik
    CBC Član
    • 31.05.2006
    • 44

Opet ja!

danas sam isao da pogledam corrada.

imam sledece pitanje:

kolika je radna temperatura kad se masina pritisce do max, u pitanju je bila uzbrdica, nije prelazila 95 stepeni, jeli mnogo?

znaci motor je g60, ima turbo punjac, g lader, uljno hladjenje i ostalo, kad je auto na leru, znaci stoji i otvorena hauba, cuje se neki zvuk, po meni cudan za benzica, vlasnik kaze da je do tog punjaca, jer on uzima i sabija vazduh, a dok radi u mjestu on radi na prazno! tako mi je pomenuti rekao.

sto se tice auta u extra je stanju, slike mozete vidjeti na opstim diskusijam. ide prejako, nabija 150 za tren oka, za vise nema dovoljno puta, a vidi se da moze mnogo vise! nisam ga jas uzeo, a zvao sam neke majstore nemaju tj neznaju nista o ovim motorima, cak su mi predlozili da nazovem ovog momka od koga uzimam! znaci vazno mi je vase misljenje sto prije, ako moze u toku noci do ujutro!!! unaprijed hvala
  • Nenad
    CBC Senator XXL
    • 06.01.2005
    • 1364
    • BBgd/Mow

Temperatura antifriza 85-95
    Boost or bust...

Comment

• mirdza
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2005
      • 2437
      • Katowice (PL) / Banja Luka
      • AGP / W126

nema turbo punjac nego kompresor ali nije bitno...
      95' nije puno, to je najnormalnija radna temperatura. sreo sam se nekim audijem koji je imao 102 ili 104', ne sjecam se bas.
      G-lader je mac sa dvije ostrice - jeste dobar ali znam da kukaju na njega i majstori u njemackoj (gdje je malo cesci nego u exYU). komplikovan i tezak za ustimati da radi kako treba...ali dok je dobar - dobar je!
      a zvuk potice od kompresora. sistanje, zar ne? kompresor se vrti na preko 10.000rpm - mislim da sad shvatas
      a sto se tice uopste corrada G60 - sjecam se kad sam vidio u banjoj luci neke davne 89-90 prvog takvog, metalik-bordo...i dalje mi je to jedna od omiljenih boja automobila
      Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Slike opet ne mozemo videti...

Zamolio bih te da ne otvaras vise novih tema oko tog Corrada vise, otvori jednu i pici sve sto imas vezano za auto unutra, OK?
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• neradnik
          CBC Član
          • 31.05.2006
          • 44

a zvuk potice od kompresora. sistanje, zar ne? kompresor se vrti na preko 10.000rpm - mislim da sad shvatas

tako bih nekako karakteriso! zvuk nestaje cim auto krene rad postaje normalan, naravno dok se nedoda gas malo jace pa samo zazuji i dalje......

Comment

• neradnik
            CBC Član
            • 31.05.2006
            • 44

zakljucana je!! obeco sam slike na onom dijelu foruma i poslao sam ih tonci da i postavi, posto ja to neuspjevam, a interesovao me problem oko motora pa sam postavio ovdje pitanje\!

i sta imas protiv mene gdje god postavim pitanje ti si uvijek tu da me napadnes?

Comment

• 206
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Evo, tema ti je ponovo otkljucana pa slike ostavi tamo.

Nemam nista protiv tebe, odakle ti to? I sta tacno kod konstatacije "slike opet ne mozemo videti" ti dozivljavas kao napad? Ili mozda sto mi smeta 4 razlicite teme o jednoj te istoj stvari? Ajd' smiri se ne besni, postavi jednu temu i u njoj sve oko auta, OK?

Comment

• neradnik
                CBC Član
                • 31.05.2006
                • 44

ee 206-ce ajde da zakopamo ratnu sjekiru! nemogu se vise ubjedjivati ni oko cega!

otkopacemo je kad budemo igrali indijanaca i kauboja

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                  • Mazda 6 2.0d

Originally posted by neradnik
                  ee 206-ce ajde da zakopamo ratnu sjekiru! nemogu se vise ubjedjivati ni oko cega!

otkopacemo je kad budemo igrali indijanaca i kauboja
                  Ja ne vidim ko ovde uopste podize "ratnu sekiru" samo coveka zanima sta je radjeno sa sutomobilom pa je dobio odjednom toliku snagu! Meni isto izgleda kao da je u "stock" stanju. Mada Corrado itekako ume da cimne i kada je serijski pa tako ne nasedaj na price kako je auto "radjen", "budzen" i tako to i jos da neko time pokusava da podigne cenu. Ja kada bih kupovao auto to sto ga je neko "radio" samo bi me navelo da oborim cenu jer se zna kako se kod nas uglavnom "rade" automobili!.
                  Jednostavno ja da sam na tvom mestu prvo bih taj auto odvezao u dobar i POUZDAN servis jer mi bas ne uliva poverenje. Desni kosh mu nije u bas dobrom stanju i ja pretpostavljam da je udaran i da nije bas najbolje saniran. Bolje ti to proveri - bolje da nije budzen a da je ok nego da je budzen i da nije nikakav pa da ti uz njega treba i pun gepek aspirina i brufena - zbog glavobolje.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Ma druze ne ratujem ja ni sa kim, shvatas, samo sam JAKO skeptican prema slicnim pricama jer sam ih video MNOGO na slican kalup...cim malo zagrebes po povrsini prica odmah drugacija Nego, pitaj ti tog tvog majstora kako i gde, konkretno, je on izmerio da taj Corrado ima toliko i toliko KS. Ako je vec merio i zna o cemu prica, zivo bi me interesovalo da vidim taj grafikon, mada mi se nekako javlja da ga je vec zagubio negde

Comment

• BubaJez
                      CBC Član
                      • 02.12.2005
                      • 69
                      • Zemun

na jednom od sajtova sam nedavno procitao da su upravo ti modeli imali i problema sa tim kompresorom, a investicija da se isti popravlja je po dosta skupa, tako da sam ja na tvom mestu - kod proverenog majstora i malo se otvoris pa da ljudi sve detaljno pregledaju, ipak je jeftinije da izletis 100-tinjak evra za detaljan pregled pa da znas na cemu si nego par hiljada a da kupis 'limun'.

Comment

Working...
                      X