Corrado 2.0 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Corrado 2.0 16v

Problem je sledeci auto nece da ide preko 4ooo.Znachi dam pun gas normalno puni do 4 i odjednom zatrokira kao da radi na 3 cilindra pustim gas i opet do 4 sve normalno.Ponekad nece ni preko 2000, onda se i ugasi i uopshte nece da prima gas..U chemu mozhe biti problem?
    Ja sumnjam na pumpu goriva i idem da je proverim sutra.Jel mozhe neko josh neshto da predlozhi pa da vidim shta da trazhim.U pitanju je k glava(bela)

I love my
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Pa jel moguce da niko nema ideju o chemu mozhe da se radi?

I love my

Comment

• Danilo
      CBC Senator XXL
      • 02.10.2004
      • 908
      • Beograd, Dorcol

Moj prijatelj je imao taj 2.0 16V u Golfu II GTI, kupio ga je sa istim simptomima kao taj, kada je otvoren motor ispostavilo se da je klip sustigao ventile i da se u ako se dobro secam ukupno 4 ili 5 klipova bili pokrivljeni... Nadam se da nije to, mada pored toga je imao i uzasno cekicanje na leru...
      www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Uh i ja se nadam da nije to.
        Meni auto apsolutno normalno radi.Al kad dodje preko 4 samo izgubi snagu i nece da ide.Ponekad se o desi na 2000 rpm al onda se samo ugasi.kablovi nisu,svecice nisu,pumpa ne bi trebalo.Uglavnom ne znam shta josh se razvodnika da gledam....

I love my

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

A jel se to desava od problema na Bataji ili kada si sredio sve je bilo ok do juce?
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Desilo mi se to par puta pre bataje al ishao je do 5500 rpm.Al to se desilo par puta i nije vishe.I na Bataji je sve bilo ok.U poslednjih par dana ne mozhe da se vozi.Ili nece preko tih 4 da ide ili jednostavno do 2000 i ugasi se.Upalim ga ponovo i normalno sve nekih minut,2 i opet isto.

I love my

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Jel ima neko neki servis da zna da radi sa K glavama???Tj da poznaje te motore?Neshto u okolini rakovice,B.brda i sl.Poshto ne bi da idem na drugi kraj grada sa ovakvim kolima.A da i po moigucstvu da me ne olupa po ushima.

I love my

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Mozhe tema lock.
                U pitanju su bile dizne i K glava.Zachepljeno je bilo.Ochishceno sve lepo i sad radi ko satic.Jedino shto mi nije jasno kako su dizne bile prljave kad su chishcene wyns-om pre par nedelja al dobro.

I love my

Comment

Working...
                X