pumpa ili brizgaljke?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bansha
    CBC Veteran
    • 09.01.2006
    • 101
    • Kragujevac

pumpa ili brizgaljke?

Imam gas i benzin na jugu 1.3i, a od pre neki dan trokira mi na benzin znaci u prvoj nece da krene samo drhti (krene nekad al jedva), dok je na gas sve ok. Ponekad prima lepo gas ali samo dok je izbacen iz brzine. I naravno kad je u leru i miruje oce i da se ugasi i radi kao traktor.
    Par njih gledalo i kazu slab dotok goriva, pa tipuju na pumpu ili zaprljane brizgaljke.
    Neposredno pre tog simptoma sam promenio jedno naprslo crevce za benzin! Da li sam mogao ja nesto da poremetim!?
    hvala
    Ko zna - zna. Ko ne zna - uci skolu.
  • Yugo_IHI_Turbo
    CBC Veteran
    • 04.05.2005
    • 185
    • Batajnica,Serbia

Provjeri pritisak benzina u railu...
    Za pocetak.
    "If in doubt, flat out"
    Collin McRae

Comment

• Bansha
      CBC Veteran
      • 09.01.2006
      • 101
      • Kragujevac

Ja to ne umem da proverim!? majstori svi pobegli na odmor, a ja bi da prodam ovog juga pa me sramota da ga prodajem ovakvog. ili da spustim cenu 100eur ...
      Ma dal je moguce da neposredno nakon zamene crevceta zezne tako !? Recimo vozio sam ga pre dve nedelje autoputem 100-120 od BG do mladenovca, kao sat!

Comment

• Yugo_IHI_Turbo
        CBC Veteran
        • 04.05.2005
        • 185
        • Batajnica,Serbia

Gde je tacno to crevo stajalo?
        Odakle ide?
        Sumnjam da si ti mogao nesto da zeznes...

Mogao bi da provjeris i pumpu dal radi,otvori se ona plasticna plocica u podu u gepeku i vidis da li se cuje pumpa...ali cek da vdimo dok se javi neko ko vec mozda zna sta je u pitanju,ja to sve ovako na blef,kako bi ja to uradio da sam na tvom mjestu...
        "If in doubt, flat out"
        Collin McRae

Comment

• Bansha
          CBC Veteran
          • 09.01.2006
          • 101
          • Kragujevac

To je crevce od 70cm - pise NP 7.5, ima jos jedno krace takvo simetricno u odnosu na motor. Ovo sto sam menjao vertikalno odozgo u neku cevku od metala !? Tu ispod te metalne cevke su plasticne roze brizgaljke. Na drugom kraju crevo ide na levo, dole u metalnu cevku koja jelte ide u rezervoar verovatno, a taj kraj sam jedva zamenio jer je tesko pristupacan:
          Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Sutra vikend, majstor na svadbi, a ja se sikiram kako ovo da osposobim da prodam!

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Kada je ugradjen gasni uredjaj i da li je sve odradjeno po PS-u

Da li ima ugradjen emulator dizni?
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Bansha
              CBC Veteran
              • 09.01.2006
              • 101
              • Kragujevac

Originally posted by M-power
              Kada je ugradjen gasni uredjaj i da li je sve odradjeno po PS-u

Da li ima ugradjen emulator dizni?
              Gasni je ugradjen bio kad sam ga kupio pre 9 meseci, emulator sam ubacio pre 2 meseca i to neki dobar.
              Po PS-u ne znam da li je, ali znam da nema ono na filteru za vazduh - za detonacije, samo to.

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Dobro...bitno je da je gas odavno uradjen i da je motor dugo radio kako treba. Hteo sam da eliminisemo probleme oko ugradnje
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by Bansha
                  To je crevce od 70cm - pise NP 7.5, ima jos jedno krace takvo simetricno u odnosu na motor. Ovo sto sam menjao
                  Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Sutra vikend, majstor na svadbi, a ja se sikiram kako ovo da osposobim da prodam!
                  Bolje da si posalo sliku crevca, a posle kažu lako je biti majstor
                  Menjao si verovatno cev za benzin. Ako nije kvalitetno a sudeći po tvoj ruci, bila je muka navući to, moguće je da si ga oštetio prilikom montaže, unutrašnji deo pa nekako pokvario protok. ili je neko parčence upalo.
                  Ako se dešava posle toga ne vidim drugi razlog a dizne ili benzin su sigurno u pitanju.
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Bansha
                    CBC Veteran
                    • 09.01.2006
                    • 101
                    • Kragujevac

Doro, reci mi samo da nije pumpa za gorivo, ali nemoj da me slazes Lako cu za dizne (jeftinije), mozda je stvarno neko parcence upalo samo ne znam kako, malko sam dunuo kroz njega pre namestanja. Crevce sam lagano navuko tako sto sam namazao ono dole metalno crevce sa malo ulja spolja. Vidim danas u trecoj na benzin bas tesko prima gas, pa ga malo druknem dva tri put gore dole i produva, a nekad i na uzbrdici pocne da se gusi. Sipao sam malo winsa u rezervoar, al dzaba.
                    hvala svima za ovo!
                    PS. Danas sam malo obradovao juga sa jednim TFT televizorcetom valjda ce mu bude bolje

Comment

Working...
                    X