Hocu da stavim sportski izduv na 45-icu,imam mogucnost postavljanja prohromskog lonca 100% protocnog fi 50mm...da li je to pametno...i sta sve dolazi u obzir,posto performanse su relativna stvar na 45-ici...?
Sportski izduv...
Collapse
X
-
-
...pa zato i pitam,jer 50 mi se cini isuvise,sa 32 na 50...sta mogu da izgubim?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ovaj od 50mm je i pravljen za 55-icu...mislim...
...znaci da ne prelazim 40mm?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
@aki
video si lonac koji sam donosio na okupljanje(prohromski,protocni).Otisao sam kod lika koji radi auspuhe na trkackim yugicima i rekao mi je da ce auto da se dere samo tako,poslusao sam coveka i nisam stavio.Jedino sto moze to je zadnji lonac od 55 bez tvog srednjeg,kao sto je miljan rekao
Comment
-
-
Probaj da nadjes izduvnu granu 4-2-1 ili je napravi ili nadji granu od fiata 850 sport coupe. A sto se lonaca i ostatka tice, to je manje vazno. Imas temu o izduvnim granama "matematika... bla bla" pa pogledaj i to, tamo je sve lepo objasnjeno.- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Otisao sam kod lika koji radi auspuhe na trkackim yugicima i rekao mi je da ce auto da se dere samo tako,poslusao sam coveka i nisam stavio
4-2-1 nema za 45-icu i za 45-icu cak ni bata nema sanse nista da uradi
Ovo je varijanta za motore sa motorom pozadi, ali...
Na ovaj deo dole gde je usrafljen ovaj bangavi lonac, tu se usrafi kolektor od keca 2-1, recimo kao onaj sto ja imam u kolima, i dalje ide cev nekakva. I eto ti 4-2-1. Jos samo da nadjes header od 850 sport/special/coupe/sta god...
Baj da vej, ja na 1.1 motoru imam fi45. I sad kad prepakujem ovaj nasvirani 1.3, i onda ostaje. Mozes ti staviti i fi80 od Turbo-Zete al ces izgubiti snagu samo tako jer ces poremetiti podpritisak u izduvnom sistemu.
Comment
-
-
...e sve je to ok,uopste nije bitno koliko bi snage mogao da dobijem,kada je to i onako sitno...bitno je da ne gubim...a varijanta od 50 mi ne odgovara bas zbog toga,tako da moram da vidim nesto manje ili neko alternativno resenje...A sto se dranja tice...pa mora da e dere,ipak veci fi,logicno je,ali moze da se ostavi lonac ispred ovog sportskog i manje ce se cuti..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment