el zna neko nesto o ovome, recimo da sam nabasao na sintetiku 5w30 za 420 dindzi u maloprodaji?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Znam....to su ulja prilagodjena cenom za penzionerski dzep....sam naziv kaze.
M nemoj da si zajebant, fabrika je kao i marka americka, gledao sam specifikacije i deluje mi skroz ok....
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Skroz je ok, u pitanju je velika korporacija koja pravi Pennzoil i Quaker State ulja. Nedavno su se merg-ovali sa Shell-om
Nisu penzionerskafirma jer strahovito ulazu u moto sport i godinama su vrlo uspesni u NASCAR-u i Indy trkama.
Nisu poznati mnogo van Amerike, pa vidi kakva su iskustva evropskih proizvodjaca koji prodaju u USA (da li ih preporucuju...).
- Kako to misliš, kočim?
Comment