PENZOIL ulje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

PENZOIL ulje?

el zna neko nesto o ovome, recimo da sam nabasao na sintetiku 5w30 za 420 dindzi u maloprodaji?
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Znam....to su ulja prilagodjena cenom za penzionerski dzep....sam naziv kaze.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

Originally posted by M-power
      Znam....to su ulja prilagodjena cenom za penzionerski dzep....sam naziv kaze.
      M nemoj da si zajebant, fabrika je kao i marka americka, gledao sam specifikacije i deluje mi skroz ok....
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Skroz je ok, u pitanju je velika korporacija koja pravi Pennzoil i Quaker State ulja. Nedavno su se merg-ovali sa Shell-om
        Nisu penzionerskafirma jer strahovito ulazu u moto sport i godinama su vrlo uspesni u NASCAR-u i Indy trkama.
        Nisu poznati mnogo van Amerike, pa vidi kakva su iskustva evropskih proizvodjaca koji prodaju u USA (da li ih preporucuju...).

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

Hvala...

EDIT 021: Ne citirati post iznad
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
          X