Ovde i nema nekih nejasnoca,malo sam slab sa strucnim izrazima na engleskom pa sam otprilike zato i postavio ovu temu,naime treba da o-ringujem svoju glavu,e sad je malo dilema koliko treba upustiti "zicu" u glavu a koliko je ostaviti da viri,a i od kojeg materijala treba da bude ta zica?
Znam da sam dosadan al sta cu....
P.S na glavi na slici su "ojachani" tj. uliveni vodeni kanali i ostaveljene ove dve rupe da bi se ojachala glava,jer je jako slaba na pregrevanje pa se jako lako desi da pukne jer su svuda tanki zidovi zbog velichine kanala (to je fabricka mana ako tako moze da se nazove)

P.S
sta u ovom slucaju na engleskom znaci protrusion? to je koliko ta zica viri iz glave jel? kaze mi ako je vise od toga moze da izazove probleme??
Znam da sam dosadan al sta cu....

P.S na glavi na slici su "ojachani" tj. uliveni vodeni kanali i ostaveljene ove dve rupe da bi se ojachala glava,jer je jako slaba na pregrevanje pa se jako lako desi da pukne jer su svuda tanki zidovi zbog velichine kanala (to je fabricka mana ako tako moze da se nazove)
I used 0.9mm steel MIG wire coated in copper (to prevent rust) so don't get wrong, it's steel wire, not copper/broze wire. We made every groove with a deep of 0.5mm , so, in that order, 0.4mm of the wire would stick out of the head and will be pressed in the reinforced metal rign of the head gasket making a mark. In that way the head should not slipp or blow th ehead gasket under hight boost applications.

P.S
Remember that I wrote to you to not make the protrusion more than 0.25-0.30 mm?
Comment