Land rover freelander

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vandeo
    CBC Član
    • 30.03.2006
    • 79
    • Petrovac

Land rover freelander

Pozdrav! Drugaru je vrisnuo radijator grejanja kabine na Land Roveru, Freelancer, 2.0 dizel klima. Da li neko zna gde se moze naci isti ili mozda gde moze da se popravi.

Hvala unapred
  • Valent Vudriga
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 2778
    • USA

Ima ovdje nekoliko u USA.

Comment

• *Egon*
      CBC Senator XXL
      • 31.12.2004
      • 1232
      • Beograd, Dorcol, N 44

Ja sam cuo za Freelandera, ali za Freelancera nikad
      Garaza
      1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Mozda je to neka verzija za novinare??
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Sad bas igram Freelancer i on nema radijatora,salu na stranu tesko da ce to naci na otpadu ovde,a novo je papreno,zato neki slican pa da se ubudzi

Comment

• vandeo
            CBC Član
            • 30.03.2006
            • 79
            • Petrovac

Dobro, dobro, ipak je lapsus! U pravu ste, u pitanju je freelander, 2.0 dizel. Sada kada smo se nasalili, moze li neko da mi pruzi pravu informaciju.
            Hvala za informaciju za USA, ali firma koju sam kontaktirao, www.radiator.com, ne radi shipping za Evropu, tako da sam overseas iskljucio iz opcije

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

koliko se secam grejac za kabinu koji koristi Land Rover je isti onaj koji se koristi u Fordovima (Scorpio, Sierra) kojih ima na otpadima.
              ako mozes da izvadis taj neispravni kao uzorak lakse ce ici potraga, ili ako imas (nadjes) tehnicku dokumentaciju Freelandera da se vide dimenzije pa onda uporedi sta pasuje.

a za novo imam ideju da pogledas sajt firme Nissens iz Danske koja pravio razno razne izmenjivace toplote za auto industriju.
              imaju ovde i uvoznika, mislim po secanju da je iz Kragujevca ali da pokriva celu Srbiju (salju gde treba postom).

ako je postojeci metalni (bakarni) moze da se uspesno popravlja, ako je plasticni ili aluplasticni tesko obezbediti trajno resenje krpljenjem.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• Valent Vudriga
                CBC Senator XXL
                • 02.04.2005
                • 2778
                • USA

Ima ovdje nekoliko u USA.
                Nisi uhvatio poruku. Em si dao pogresan naziv auta, em si ostavio dojam da zivis u vakumu. Trebas naznaciti svoju lokaciju.

Hvala za informaciju za USA, ali firma koju sam kontaktirao, www.radiator.com, ne radi shipping za Evropu, tako da sam overseas iskljucio iz opcije
                Obrati se nekom s foruma tko zivi u inostranstvu, mozda ti mogu pomoci.
                Tesko da ces moci instalirati nesto drugo. Svaki grijac ima svoje sjediste u plasticnoj kutiji odredjenjih dimenzija, cijevi su pozicionirane u odnosu na to kuciste i rupe u zidu.

Comment

Working...
                X