Dastek-virtualni konji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Hic
    CBC Veteran
    • 17.11.2006
    • 185
    • Zagreb. Croatia

Originally posted by kutija
    Hic ,a bogami imas i ti svoju virtualnu ergelu...
    Ovaj tvoj post pobija ono kakvim se ti predstavljas, sto ljudi sto cudi...
    moja bar vozi....a ja se ne moram predstavljati, ja ne prodajem virtualne "konje", niti ih "mjerim" na dastekovim valjcima.

Nisam ja ovdje poceo nista, ako malo kronoloski pregledas stvar. Ali ne ostajem duzan nikome.

EDIT:

ovo me cak malo podsjeca na konstantno sranje u nasim zivotima, koje se uvijek skriva pod parolom "ma pusti budalu" ili jos bolje "ne svadjaj se sa glupljima od sebe".
    I naravno, onda imas to sto imas. Budale svijetom vladaju. Meni je tog prepun qrac da netko stalno hracka po meni ovdje ili bilo gdje drugdje, a nije se udostojio nazvati me telefonom ili nedajboze, kupiti nesto kod mene. Pa kad ja ovako nesto napisem, ti i tebi slicni imaju uvijek svoj komentar kako ovo, kako ono, i kako bi trebalo.

I za sve takve imam samo jedan odgovor/savjet: brinite svoje brige, pa ostali nece morati brinuti za vas.
    Ja npr. nisam ni znao za ovaj forum dok me na njemu nisu poceli prozivati samozvani tuneri itd itd. A u zivotu su napravili jedno veeeliko NISTA.

E pa kad naprave NESTO onda mozemo popricati...do onda, metite pred svojim vratima i BUDITE SPREMNI pojesti ono sto ste zakuhali.

Vrlo jednostavno, zar ne?

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

http://www.hyundaicoupe.info/index.html ... tle=Tuning
      http://www.hyundaicoupe.info/index.html ... tle=Tuning
      Obratite paznju na zadnji pasus tamo se pominje 171bhp a to je i potvrdjeno slikama sa dyna na doticnom forumu
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• TAZZ
        Banovan
        • 30.05.2005
        • 1409
        • NBGD,SERBIA

CIVI...

PA BRATE... PROCHITAJ SVE...
        ...

ovo shto si ti dao je sa KOMPRESOROM...

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

My bead, sa mnogo malim overboostom, video sam na forumu dayno pre toga i imao je isto oko 170 , inace max sa kompresorom mu je bio oko 220
          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• kutija
            CBC Veteran
            • 30.11.2005
            • 100
            • Split,Hrvatska

Originally posted by Hic
            Originally posted by kutija
            Hic ,a bogami imas i ti svoju virtualnu ergelu...
            Ovaj tvoj post pobija ono kakvim se ti predstavljas, sto ljudi sto cudi...
            moja bar vozi....a ja se ne moram predstavljati, ja ne prodajem virtualne "konje", niti ih "mjerim" na dastekovim valjcima.

Nisam ja ovdje poceo nista, ako malo kronoloski pregledas stvar. Ali ne ostajem duzan nikome.

EDIT:

ovo me cak malo podsjeca na konstantno sranje u nasim zivotima, koje se uvijek skriva pod parolom "ma pusti biiiip!" ili jos bolje "ne svadjaj se sa glupljima od sebe".
            I naravno, onda imas to sto imas. biiiip! svijetom vladaju. Meni je tog prepun qrac da netko stalno hracka po meni ovdje ili bilo gdje drugdje, a nije se udostojio nazvati me telefonom ili nedajboze, kupiti nesto kod mene. Pa kad ja ovako nesto napisem, ti i tebi slicni imaju uvijek svoj komentar kako ovo, kako ono, i kako bi trebalo.

I za sve takve imam samo jedan odgovor/savjet: brinite svoje brige, pa ostali nece morati brinuti za vas.
            Ja npr. nisam ni znao za ovaj forum dok me na njemu nisu poceli prozivati samozvani tuneri itd itd. A u zivotu su napravili jedno veeeliko NISTA.

E pa kad naprave NESTO onda mozemo popricati...do onda, metite pred svojim vratima i BUDITE SPREMNI pojesti ono sto ste zakuhali.

Vrlo jednostavno, zar ne?
            Hic lajes na krivo drvo
            Moj osvrt na ovaj tekst sto si c/p mozes vidit na dva hr foruma...
            Ja sam vec odavno govorio da valjci tamo izbace svakakve nebuloze, u razloge necu ulazit,ali vjerujem da je ljudski faktor jel su dastek valjci i unichip dokazani proizvodi.
            Niko ne kaze da tvoji konji ne gaze ,ali ih nema onoliko koliko se predstavlja sto rezultati kazu(hint. Audi i Lancia)...
            Ja ne znam sta tebe pogadaju moji komentari i imas malo selektivno pamcenje...
            Moj niti jedan komenatar upucen tebi nije bio zlonamjeran bio on pozitivan ili negativan,koliko sam puta preko foruma nekoga uputio tebi u vezi SA ECU-a...
            To sto ti neces da priznas neke stvari to je tvoj problem i ja ako znam da nesto nije tako uvijek cu reagirat bio to ti ili Fiatgroup ili netko osmi...

To sto je izmedu tebe i Fiatgroup-a necu ulazit samo sto niti je on sta radio na ovom Hyundai-u niti ima nekakve veze s tim,on samo reklamira Unichip i Dastek tako ako si aludirao na njegovo podbadanje tebe prije bas ti i ne drzi vodu.
            Samim tim sto je autor ovoga teksta koji si c/p-ao Fiatgroup-ov dobar prijatelj tako da
            I ovdje nije rijec o Unicipu i Dasteku nego o ljudima koji rade na tom dynometru i koji su izmjerili 190 ks na tom Hyundai-u

Gle meni je ovo oko tuninga sve hoby i u proteklih 10 godina sam podosta naucio o stvarima koje me zanimaju i svjestan sam da ima puno toga sto ne znam...
            Niti sta prodajem niti nudim nego gledam gdje mogu nac neki dobar proizvod i da je mogu priustit za moju kantu i sklopit je kako sam ja zamislio.

Comment

• civi
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1492
              • Pozarevac

The Hyundai Coupe F2 Evolution also has the benefit of new lumpier cams, an improved air filter and an uprated exhaust system to provide better performance. Although having another 17bhp over the standard 2.0 litre coupe (137bhp) there is little evidence of the performance modifications doing their job.
              - Kako to misliš, kočim?

Comment

• FiatGroup
                CBC Senator
                • 11.06.2005
                • 228
                • Rijeka

Htjeo sam odgovoriti ali eto vise mi se ne pise o tome...

Uglavnom vezano za valjke kriv je ljudski faktor, sve se moze rijesiti pa i ovi nesporazumi u dasteku.

Kraj price mozete vidjeti na forumu QMT-a
                The best is the enemy of the good
                The proof of the pudding is in the eating

Comment

Working...
                X