M-e zajebante, ti izgleda ne citas sta ja pisem? Dok motor radi, u 99,9% slucajeva u njoj je podpritisak, samo u vrlo malom radnom opsegu se pravi efekat nadpunjenja u usisu.
Rekoh da se taj nadpritisak pravi samo dok se auto krece odredjenom brzinom, a ramair efekat se svodi na 2-3% punjenja preko atmosferskog pritiska. F1 motori, kao primer. Ili nesto blize, recimo motor sa novog Renault Clia 197, ima airbox i usis dizajniran za ramair od oko 3%.
The difference between men and boys is the price of their toys
Da ja probam plastično da ti objasnim Stavi ti se truba u usta od jedno 5 cm prečnika a šešir da bude jedno 40 cm prečnika. Postave te na Pick-Up vezanog za iza kabine ali da ti glava viri iznad kabine (da ne kažu da se samo čamci mogu vući).
Daklem na leru ti dišeš normalno sve funkcionira na principu potpritiska, dijafragma dole i na prazno mesto uljeti vazduh brzinom kojom ide dijafragma dole.
Onda Pick-Up jurne 150 na sat, i ako su te dobro vezali da ne možeš okrenuti glavu sa trubom ima da e nagutaš vazduka samo tako....
Pa ti posle eri kako to nije pritisak.... Koliko je to je već pitanje isplativosti ali bih rado video ovakakv eksperiment
Dok se ja namislim da pisem... aaa... vec 10 poruka... bruka... ovaj cannon poludio
Jedno pitanjce, koje me muci, mada uvek zaboravim da pitam... (hmm... i Doroslovca muci, nego ne sme da prizna )
Na osnovu cega motor i turbo i ecu i... sta sve... zna kad je auto u brzini??? Kad turirate turbo motor u mestu, pritisak turbine se ne menja... !? ostaje u minusu...
Pa nemash dovoljnu toplotnu emisiju da bi zavrteo turbo, imas protok gasova ali motor koji nije pod opterecenjem nedaje toplotnu emisiju koja je potrebna.
Gledaj turbinu kao transformator termo2kinetichku energiju.
Lepo je sve 206 objasnio ko da spava sa turbom pod jastukom
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment