turbo saab serija 9

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • coco
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2004
    • 476
    • i`am from the land that is placed nowhere

turbo saab serija 9

boost, netko mi je bacio bubu u uho da mi odgovara turbuna sa saaba serije 9. mozes li mi to potvrditi ili negirati? i ako odgovara mogli bi se dogovoriti da mi, kad budes iduci puta isao dolje, kupis i prodas fala
    "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
  • *Egon*
    CBC Senator XXL
    • 31.12.2004
    • 1232
    • Beograd, Dorcol, N 44

Odgovaraju verovatno i mnoge druge turbine, u pitanje je samo izduvne grana, da nebi morao da pravis neke adaptere.
    Takodje je vazazno i koliko imas mesta u motornom prostoru za turbinu.
    T25 na koju mislis nije velikih gabarita, a moze da se tera do jedno 300 KS.
    Garaza
    1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• coco
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2004
      • 476
      • i`am from the land that is placed nowhere

pa zato je i preporucuju za crx-a (velicina). ima jos jedna mogucnost a to je ugradnja turbine iz rovera serije 200. dok je rover bio pod hondom, radili su rovera s d16a8 i turbinom. e sad....bilo bi dobro, posto boost radi za saab, ima kontakta u kolektivu da se dogovorim s njim oko kupovine i dopreme. a i da mi da koji savjet (shemu) sto sve nedostaje pa da dam to sto nedostaje u izradu (po shemi od boosta). ako moze naci polovni, jos bolje. ma kemijao sam posto imam jedan d16a8 kojemu zbog stajanja treba promjeniti brtve da ubacim preformance bregaste, pa sam naletio na podatak da je d16a8 dobar za ubacivanje turbine. tak da odustajem od bregastih i pokusat cu se uklopiti (financijski) u kupovinu turbine. za bregaste trebam imati mehanicara koji zna sto i kako. i u tom je problematika. a za turbinu i ne
      "Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"

Comment

Working...
      X