Kakva je situaija sa mazdinim motorima kod nas, ako se nekad resim da promenim ovaj dizel, iso bi na nesto jace, a kad idem, makar da idem u gornje granice?
Sta bi moglo da se uklopi u mazdu 626 gc, poprilicno veliki motorni prostor?
Pa fizicki bi mogao da stane motor iz 323 gtr 1.8 turbo, ali koliko bi mucno bilo prepakovati ga, ne znam.
Uvek mozes da stavis benzinca 2.0 koji je isao standardno na tu sasiju i da ga malo friziras.
Imas 2.0 od 130ks, doduse postoje indikacije da se nije prodavao na balkanu, ali tu je uvek 2.0/115ks i 1.8/105ks (za ovo nisam 100%siguran).
Ovo gore su sve motori koji su bas isli u BJ, naravno uvek postoji mogucnost stavljanje nekog starijeg, ali tu postoji zezanje sa kompjuterom zbog OBD-a.
Otpadi, stranci, mozes i oglas da das, pa se mozda neko javi ko ima udarenu...
Uvek postoji opcija za narucivanje od preko, ali je skuplja, a da... Posto nam je HR, relativno, blizu, treba se i tamo raspitati.
Tvoj ne bi trebao da ima ista od elektronike (osim onog osnovonog), tako da mislim da ne bi bilo problema sa instalacijom, ali ne znam kako je sa nosacima motora, menjacem...
Na to bi morao da odgovori neko ko se razume vise u Mazge.
Ja bih taj 1.8i kod mene, ako se sve sklopi kako treba (auto, repa, vreme, repa...) Što ne pozoveš neki servis pa ih pitaš lepo jel to moguće kod tebe? Ako ti trebaju telefoni, mogu da ti pošaljem na PP, da ne bude posle da reklamiram ovde
Comment