Luda ideja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Luda ideja

Primetio sam da kod novih auto izlaz za iberlauf se nalazi na ventil dekli i odande ide nazad u usis. E sad sam razmisljao nesto da kod starijih motora (nije kod svih) taj izlaz se nalazi na bloku,kad odvrnem cep za ulje i zapusim crevo ibera nakon izvesnog vremena taj pritisak koji se stvori izadje na cepu. E sad iz toga sam konstatovao da ako bi probusio ventil deklu i namestio izlaz,a ovaj stari zacepio onda bi isti taj pritisak izlazio gore. E sad pitanje je koliko je to pametno i da li je to bas tako kako sam ja napisao i zamislio???
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

A sta bi dobio time?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Trci iz ovih stopa u zavod za patente i patentiraj pronalazak dok te neko nije prestigao!!!
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

Pa konkretno na mom motoru,je ono cudo sto ulazi u blok motora i ima izvod za iberlauf iskrivljeno,jer je moj pametni cale to vadio srafcigerom i lepo ga iskrivio,pa mi ponekad izlazi ulje na visim obrtajima. Pa sam pomislio da zacepim i da namestim na ventil dekli ako je to moguce uposte?!

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

Da skines,ocistis i zadihtujes tecnim metalom?Jedino kasnije skidanje ce biti malo zanimljivije...Jel` mnogo iskrivljeno?Mozda bolje to nego izmisljati neke kerefeke i jos vise se zapetljavati.

Comment

• remus
            CBC Senator XXL
            • 25.12.2004
            • 695
            • Zrenjanin

Pa onako dosta ga je izkrivio iznutra onaj lim je pola unutra,pola napolje. Ali dzabe sam pokusavao da izpravljam.

Comment

• SAAB PoWeR
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2005
              • 1394
              • tu iza coska(Milwaukee USA)

Originally posted by Delkan
              Da skines,ocistis i zadihtujes tecnim metalom?Jedino kasnije skidanje ce biti malo zanimljivije...Jel` mnogo iskrivljeno?Mozda bolje to nego izmisljati neke kerefeke i jos vise se zapetljavati.
              kako mislis da covek zacepi rupu tecnim metalom , , gde ce mu pare izlaziti ...
              sta mislis sta se desi sa malonom kad se pumpa ...
              _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Delkan
                CBC Senator XXL
                • 14.06.2005
                • 829
                • 60 km From BG,West

Ma ne da zadihtuje rupu,nego spoj izmedju jednog limenog dela(iz kojeg ide crevo ibera) i bloka...Ne da zacepi blok,to bi bilo suludo.Razumemo se?

Comment

Working...
                X