Da li neko zna neki sajt gde ima flow rates za npr. Bosch dizne?
Kako bi npr. mogao da utvrdim na kom duty cycle rade kod mene?
Kako se meri da li su visokog ili niskog otpora?
U planu imam inace da probam jace dizne. Trenutno imam Bosch No
0 280 150 200 protoka 300 ml/min (izmereno na 3 bara i 100%duty cycle).
Nasao sam samo jos samo jedne jace od BMW koje predpostavljam da bi mi odgovarale (valjda zato sto su sa BMW), a u pitanju su dizne Bosch No.
0 280 150 043 protoka 380 ml/min (na 3bara i 100% duty cycle), medjutim ne mogu da utvrdim sa kog su BMW. Ovaj br. sam video negde na netu i ja predpostavljam da su od M5 E34 3.8l, ali nisam siguran. Da li neko ima ovaj podatak i kako da znam da li su istog otpora kao i moje?(Inace moje su oko 2.5Ohm-a, mislim trebalo bi, a kako da sigurno utvrdim ne znam).
Uf, mnogo je to pitanja, ali svaka pomoc i savet na ovu temu je dobro dosla.
Kako bi npr. mogao da utvrdim na kom duty cycle rade kod mene?
Kako se meri da li su visokog ili niskog otpora?
U planu imam inace da probam jace dizne. Trenutno imam Bosch No
0 280 150 200 protoka 300 ml/min (izmereno na 3 bara i 100%duty cycle).
Nasao sam samo jos samo jedne jace od BMW koje predpostavljam da bi mi odgovarale (valjda zato sto su sa BMW), a u pitanju su dizne Bosch No.
0 280 150 043 protoka 380 ml/min (na 3bara i 100% duty cycle), medjutim ne mogu da utvrdim sa kog su BMW. Ovaj br. sam video negde na netu i ja predpostavljam da su od M5 E34 3.8l, ali nisam siguran. Da li neko ima ovaj podatak i kako da znam da li su istog otpora kao i moje?(Inace moje su oko 2.5Ohm-a, mislim trebalo bi, a kako da sigurno utvrdim ne znam).
Uf, mnogo je to pitanja, ali svaka pomoc i savet na ovu temu je dobro dosla.

Comment