nije mnogo velika prepravka,sve se to ubacuje kad moze u corsu da stane u kadeta je jos lakse ubaciti,glavni problem je ovo sto se trenutno radi,oduzimanje auta na pregled,zato rasturi tvoj motor izbusi ga i ubaci klipove i radilicu od 1.6 i namesti ga na karburator,sa klasicnim razvodnikom,ne bira gorivo a ide odlicno sa glavom od 1.3 a ako bi ubacio i glavu od 1.6 sa vecim ventilima i bregastom od gsi stari model isao bi kao nevreme a i dalje registrujes 1.3,provereno ja vozim 1.2 corsu b vec tri godine,bez elektronike ima cetiri osnovna kabla sto i baba moze da poveze,mada sam i komsiji na kadeta 2.0 gsi ubacio obican karburator i ide mu bolje nego na injection,sve je menjao i nista nije dobio i kad je popi.deo ubacio sam mu karb i resio se covek nocne more a i plin mu je jeftiniji 100eura
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Sekira i kramp za va?enje starog, a lopata za ugradnju novog
Mada, zavrsi se to sve za 2 dana (komplikovanije je srediti elektroinstalaciju nego ubaciti sam motor), tako da 50eur. i nije mala dnevnica
Pa tako sam i mislio...Ipak mi je budzet dosta ogranicen...
Vozio sam GSI 2.0 8V na plin,sa sjebanim motorom,vapi za generalnom,a isao je kao nevreme u odnosu na moj...Razboleo sam se...
Tako da mi ni C20NE nije nimalo lose resenje!
nije pomenuto pa da se ne zaboravi, kada menjaš motor sa 1,3 na 2,0 koji je ve?e mase menja se i prednji trap, ta?nije opruge prema novom zahtevu ovešene mase.
to ako je razlika mase stari vs novi motor 10+kg.
ako je mala razlika tipa do 4-5 kg nije potrebno ništa dirati po pitanju opruga.
razli?ita masa na starim oprugama uzrokuje razli?ite uglove vešanja, dobije se razedešeni trap i time umanjena upravljivost i bezbednost vozila.
+ ima poja?ani efekat tonjenja prednjeg kraja pri ja?em ko?enju.
Kao što brick re?e, pored samog motora i instalacije potrebne za njegovo funkcionisanje, potrebno je izvršiti još neke promene , da bi promene motora i samo poboljšanje performansi imalo pravi efekat
Zamena prednjih opruga, zamena prednjih ko?nica, zamena kompletnog zadnjeg mosta (sa disk ko?nicama) su izmene koje su neophodne da bi prepakivanje motora dalo pravi efekat (motor od 115ks ne vredi mnogo ako su ti na autu ko?nice koje su dimenzionisane i predvi?ene za bezbedno zaustavljanje auta od 60ks, mislim on ?e i?i dobro, ali da li ?e se zaustaviti )
Naravno ne moraš sve to odmah da menjaš
Ubaci motor i vozi auto kao što si ga vozio sa starim motorom (ne luduj previše), a onda gledaj da skupiš pare i zameniš sve pobrojano
Tek onda ?eš u potpunosti uživati u vožnji
pa bilo koji stranac Opelov sa tim motorom kosta oko 500 evra... kupis stranca izvedis motor i menjac i jos ti ostane delova za prodaju..plus imas da prodas tvoj motor i menjac(ako su ispravni) .. mozes sa malo truda da prodjes maltene dzabe
naprimer iz halooglasa : OPEL Vectra 2.0 (1992), stranac, trula višnja, 4v/5b, CD, oprema, 650 EUR. 026/871-070
OPEL Vectra 2.0i (1990), 550 EUR. 064/472-9986
itd.....
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment