POWERFLEX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Jeste, nemaju ljudi para, navike ni volje ni standardne delove da menjaju, bas ce da napravi "biznis" valjajuci poliuretane koji su makar 50% skuplji od adekvatnih fabrickih delova
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Nenad
      CBC Senator XXL
      • 06.01.2005
      • 1364
      • BBgd/Mow

Nazalost ako nije dovoljno interesantno za uvoz, jos manje je interesantno za proizvodnju.
      Boost or bust...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

To ste u pravu, ovde vecina ljudi razmislja na nacin daj samo da predje jos koju iljadarku i da kosta sto manje posto su nam i vozila u takvom stalju da se ne vredi ulagati u njih. e sad , malo je nas koji bi metnuli u svoj auto sve najskuplje. Ne znam tacno koliko kosta original KIT za moj auto ali znam da je Powerflex kit oko 200e . stoga ako sam za zadnji trap tj lezajevi, semerinzi i ruke dao 160e opste mi nije mnogo da dam 200 + ruke za poliuretane ako znam da ce trajatu bar duplo duze a i da ce auto biti stabilniji i upravljiviji. Dolazi vreme velikih odmora tako da ce vecina nas ici sto vo Bulgaria sto vo Grcija na morence te eto sanse da se nesto pazari za svog ljubimca.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Yugo1600
          CBC Član
          • 08.11.2006
          • 87
          • Pula

a di bi te poliuretanske silen blokove mogao naci za yuga ili fiat 128 ili slicni fiati koji su identicni ko yugo po podvozju,gledao sam na powerflexu ali nisam nasao nista samo za uno,tipo i novije aute

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

imas u zagrebu nekog lika koji pravi po porudzbini....
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
            X