bi isla na benzinski motor turbina od dizela, rijec je o mojem motoru nasao sam turbinu s fiat una td pa bi me zanimalo da li bi isla na temprin motor iako je benzinac?
turbina od dizela
Collapse
X
-
Nope.. moja je 7cm2 , ali nema originalno vec sam je pakovao od 3 razne alternative
Zatim su oslajfovane lopatice TuRbine i WG kanal je portovan, na vecu dimenziju.
Sto je veci kanal na ulazu u TuRbo, tim veci efekat moze da nosi jer stvara manji protivpritisak u cilindrima, ali samim tim krece kasnije u obrtajima.
Govorimo o arealu otvora prema turbini sa strane izduvne grane.
Ova sa TD modela neverujem da ima vise od 4cm2 .
Problem sa njom ce biti da je napravljena od materijala koji su kao sir, dakle nekvalitetni, jer nema potrebe ni za vodenim hladjenjem jer je temperatura izduvnih gasova na dieselu niska.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
a kad smo vec tu...
da mi razjasnis nesto....Negde sam procitao da sto veci TuRbo to se teze zavrti...ako je pre mali TuRbo onda nema dovoljan pritisak (tj. boost)...pa se na neka kola montiraju jedan mali pa jedan veliki da bi se smanjila "TuRbo rupa"e sad ovo je ne proveren text...dok ga ti ne procitas...
da li postoji neka sansa da povecam pritisak TuRba bez diranja ECU?
Kakvo odrzavanje zahteva TuRbo (TD i BT)?Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Ranko? Sa kompresora na TuRbu , ide na WG membranu jedno crevo?
Ima li sta izmedju na crevu ili ide direktno?
==============================
TuRbo rupa ? Sta je to?
Nema jeftinog resenja.. sto veci TuRbo sa sto manjom pokretnom masom je resenje, mada je u srzi TuRbo motor po konstrukciji malo vise zahtevan od obicnih, tako da performanse nisu u direktnoj zavisnosti od izbora TuRbo agregata. Mocan ECU sa "malo"znanja radi chudoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by ~Vojvoda
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Kad je sve pravilno uradjeno, nece se temperatura razvijati nigde drugo neko li ovako.
Slika gore je tipicna za premalo gorivaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment