Originally posted by Kanarinac
Wössner klipovi i klipnjache
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pazi, postoje i Mahle kovani klipovi iz Brazila , 4 komada za ispod 300?.
I neprodaju se posle havarija koje su poznate.
Za Wössner , neznam da li imaju fabriku jos negdei ta cena mi je nenormalna, jednostavno nemam odgovor.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Najverovatnije da su orginal. U pitanju je poslovna politika. SAD su najvece auto trziste na svetu i zbog toga uzivaju u najnizim cenama.
Kao primer mogu da navedem da Svedski kompresor marke Autorotor (Opcon)zapremine 1L u Svedskoj kosta preko 2000Eura a u SAD u njihovoj firmi-filijali moze da se kupi za 1200$.
Treba shvatiti da kada se kupuju takve stvari kao sto je klip placa se mnogo vise nego sto kosta sama proizvodnja, tako da prizvodjaci imaju mogucnost da daju velike diskonte svojim dilerima.
Ja sam kupio gomilu delova za moj VW u SAD kod oficijalnih dilera VW po mnogo nizim cenama nego u Evropi ili Rusiji.Boost or bust...
Comment
-
-
Jedini nachin da se osiguras da ces i dobiti posiljku je da platish i osiguranje na punu vrednost.
Samo taj segment moze da te kosta blize 150-200?
Posiljka itd sa carinom kao osnovom na osiguranu vrednost pa PDV , hm.. bojim se da ce te kosta vishe nego da ti neko donese iz Svabije
btw: Za klipnjache neznam nista , nove su im na sortimentu tako da i cene neznam.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Stvarno kani...sta se zaleces...sta ces posle kada stignu ti klipovi itd.
Razmisli jos jednom kakav tjuning hocesTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
E bash to shto kazhe gosn Guma samo finansije predstavljaju problem,a al ja se nadam da ce da ispadne neshto.
E sad najradije ne bi divljachke varijante koje vidim da Englezi furaju.Stave duple dihtunge,smanje kompresiju i roknu turbinu.Ipak da se napravi da auto mozhe da radi kako valja i da izdrzhi neko vreme duzhe
Comment
-
Comment