Uglavnom najgoru suprutnici na ovaj hood scoop nisu odgovorili sta je sa NSX(koliko vidite tamo nista ne ide pod avtomobil nego sve sto ide unutra ide van kroz haubu), sa mistu evo i sa impreza hoods scoop jel to lose rjesenje vec fabricko onda ako je moj fake zato u praksi radi bas to cemu je bio namjenjen da mi spusti temnparaturu vode...meni se ugrijavao samo na autoputu kad je bio gas do daske to znaci 230km/h+ i to ne samo da ga doteram do tamo nego da ga i drzim neko vrijeme na toj brzini onda se je temp. vode digla preko crvenom...od kad imam novi branik to je rijeseno mozem terat kdo kod ocem....
A kao drugo taj motor nije ni malo serijski dok je bilo sve serijsko sigurno se nije ugrijavalo, probaj bilo koji rally avto treati na max obrtajim na dugo vrijem pa kad ti se voda digne onda po tvojoj logici nesto sa motorom nije uredu...ja mislim da je sve ok samo treba da se ga ladi bolje ili da pripremis branik ili das bolji hladionik itd...
LP
A kao drugo taj motor nije ni malo serijski dok je bilo sve serijsko sigurno se nije ugrijavalo, probaj bilo koji rally avto treati na max obrtajim na dugo vrijem pa kad ti se voda digne onda po tvojoj logici nesto sa motorom nije uredu...ja mislim da je sve ok samo treba da se ga ladi bolje ili da pripremis branik ili das bolji hladionik itd...
LP
Comment