Calibra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivek
    CBC Početnik
    • 14.10.2007
    • 1
    • smederevo

Calibra

Vozim kalibru 2.0i,8v,115HP.Zanima me ako bi zamenio motor jacim (2.0,16v,150HP),sta moram jos da menjam na autu zbog toga.Ili moze li se zameniti samo glava motora?
  • cveleBMW
    CBC Senator XXL
    • 21.03.2006
    • 370
    • Beograd, Banovo Brdo

p

Zdravo,....

Prvo jesi li se vozio u 16v, ako nisi nadji neku pa uporedi i napravi razliku,...
    Naravno ima je ali ne vredi tih para i drndanja da bih dobio malo nesto,... Jedino ako ti je tvoj motor gecrkt pa onda razmisljas o jacem,...

Naravno da mozes da ga gurnes, cuo sam za nekog ludaka u Rusnju koji radi svasta sa opelima...

Comment

• tamburski
      CBC Senator
      • 27.09.2007
      • 210
      • PANCEVO

morao bi da menjas i komp. mislim da klipovi nisu isti a ni protokomer
      a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• ibiza
        CBC Senator XXL
        • 16.03.2005
        • 304
        • Beograd
        • Renault clio sport 172

Re: Calibra

Originally posted by ivek
        Vozim kalibru 2.0i,8v,115HP.Zanima me ako bi zamenio motor jacim (2.0,16v,150HP),sta moram jos da menjam na autu zbog toga.Ili moze li se zameniti samo glava motora?
        Ako imas kompletan motor onda ne menjas nista a ako kupujes parcijalno treba tirotokomer,dizne,ECU,desna instalacija,izduvna grana,menjac(sad imas F16 a na 16v ide F20),pozeljno je i pumpa za gorivo mada i nije neophodna.Vec smo pisali na tu temu od 8v praviti 16v i dosli do rachunice da izadje isto kao i da odmah ubacis 16v kompletan.

@Cvele
        Razlika je ogromna,100x je utvrdjeno a posla ima bukvalno jedan dan.Drugar sto nama sredjuje kola za trke spakuje sve od ujutru do uveche.Po Rusnju imas vishe ludaka kao i u Pinosavi.Tipa braca Hadzici,Krusic...

Comment

Takodje ako cesh vec da se ****sh i da pebacujesh motor probaj nadjesh turba. jeste vise para ali su ti posle sva vrata otvorena

Comment

• AlexRS
            CBC Senator
            • 27.10.2007
            • 234
            • Borca

Suluda ideja druze.... I ja sam hteo to da uradim sa mojom Calibrom ali kad sam cuo sta sve treba i koliko kosta odustao sam, lakse je kupiti drugu Calibru sa jacim motorom. ali ako se odlucis onda bolje uzmi Turbo motor 200 konja je 200 konja ....

Comment

• micky
              CBC Član
              • 26.06.2007
              • 26
              • Sarajevo

ja ali turbo motor kosta 1000 eura a C20xe max. 500 eura, sa tim da mora instalaciju promijeniti motora , mjenjac moze ostati hehe pumpa ostaje , znaci treba ti motor kompletan sa granom , a ako ces turbaka onda je vec druga prica.
              opelteam bih

Comment

Working...
              X