ima li neko iskustva sa ovim uljem SUNOCO FUTURA
Collapse
X
-
ok, hvala na podjeli iskustava,,,,
pa cijena je oko 1200 dinara za ovu kanticu, covjek uvozi, rece da je holandske proizvodnje ili tako nesto, siguran sam da je original pakovanje jer ima i certifikat njihov i dozvolu za distribuciju, ali nisam znao o kakvom ulju se radi, rekoh ko zna, kozda je neki fush, ko zna...
pise da se mijenja na 10 000, znaci ok skroz....
ajd probacemo pa cemo vidjeti kako felcera...
ako jos ko ima iskustva bilo bi lijepo da saznam jos stosta o ovom ulju
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by Cepa D
Ortakinjin otac je generalni distributer za Sunoco, ako ti je bash hitno mogu da je pitam kakvo je ulje i da li ga oni uvoze ili je divljak?
Comment
-
-
Ja ga sipao pre oko 500 km i nisam neshto zadovoljan.E sad mozhda nisam potrefio gradaciju koja meni treba.
Cepo jel beshe 0w40 ili 10w40.Kad palim auto dok je hladan jedno 2-3 minuta chujem kako zveckaju hidropodizachi,a glavu sam komplet sredio letos.Moguce da nije do ulja nego shto sam promashio gradaciju.U sv sl menjam ga za neku polusintetiku malo gushcu pa ce vidimo.
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacJa ga sipao pre oko 500 km i nisam neshto zadovoljan.E sad mozhda nisam potrefio gradaciju koja meni treba.
Cepo jel beshe 0w40 ili 10w40.Kad palim auto dok je hladan jedno 2-3 minuta chujem kako zveckaju hidropodizachi,a glavu sam komplet sredio letos.Moguce da nije do ulja nego shto sam promashio gradaciju.U sv sl menjam ga za neku polusintetiku malo gushcu pa ce vidimo.Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
sta bre ja lupetam, si sam reko da koristis to ulje + si reko da je dobro pa kad je dobro sto si preso na motul a ovo uvalio kaniju da mu stekcu podizaci. ja stvarno ne razumem zasto ljudi izmisljaju toplu vodu i sipaju neke tamo firme. verujem ja da je taj sunoco OK ali u USA i 100% nije isti taj tamo i ovaj sto se kod nas valja kao sto ni Castrol a ni M Obil nije isti za US i East EU trziste..
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment