Imam dvogrli karburator na Jugu 60 sa ugradjenim plinom i hoću da ga prpravim na jednogrli. Šta sve moram da kupim i zamenim. Help me!
Zamena dvogrlog karburatora na jednogrli
Collapse
X
-
Pa karburator i mikser,mada u taj jednogrli moze da se ubusi dizna.Treba ti valjda i kuciste filtera za vazduh.A sto bi to radio?Ako vozis kako treba potrosnja sa dvogrlim ne mora uopste da bude veca,a opet kad hoces da ga nagazis imaces malo vise snage.
-
-
Re: Zamena dvogrlog karburatora na jednogrli
Originally posted by VasimirImam dvogrli karburator na Jugu 60 sa ugradjenim plinom i hoću da ga prpravim na jednogrli.Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
I ako budes hteo da menjas...sigurno o ovde ima dobrovoljaca da daju svoj jednogrli i sve sto ide uz to za tvoj dvogrliTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Dvogrli karburator bih zamenio zato sto mnogo troši. Štrlovao mi je kompjuterski majstor iz Mirijeva 2 puta i ne znam više šta da radim.
Ako ima dobar servis koji bi mogao da mi kvalitetno podesi potrošnju onda ne bih menjao karburator. Ako neko ima sugestiju u tom smislu moj e-mail je lord@kbcnet.co.yu.
U svakom slučaju hvala svima na odgovorima i sugestijama, uz izvinjenje što nisam odmah odgovorio jer sam bio otsutan.
Comment
-
-
Tebi verovatno ne valja termovakuumski prekidac ili automatski sauh, zato mnogo trosi.
Jel radi kako treba, kad ga upalis radi kratko na oko 2500-3000 obrtaja, pa obori na 1400-1500 dok se ne zagreje malo, dok kazaljka ne izadje iz plavog polja ?
Comment
-
-
Pre podešavanja kod Mirijevca trošio je 10 - 11 u gradu i 8 na otvoreno plina. Posle podešavanja kompjuterskog potrošnja je oko 12 na otvorenom i još više u gradu. Posle drugog podešavanja potrošnja je oko 10 na otvorenom i oko 12 -13 u gradu. Ler gas mi je visok i ne mogu da ga podesim dobro a da se ne gasi pogotovu kad je hladan.
Comment
-
-
Nadam se da ti je filter vazduha skoro pa nov jer vec posle 3,4 hiljade km potrosnja poraste 2,3 LTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by VasimirNe rekoh da ne menja broj obrtaja značajno posle podizanja temperature. U principu broj obrtaja mu je dosta visok., jedino da zoves da ti posalju direktno iz fabrike, ili da iskljucis kicker, pa da ga onda nastelujes, ali ce se mozda gasiti kad je hladan.
Jel radi automatski sauh ?
Comment
-
Comment