Triger set za Yuga 45!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Triger set za Yuga 45!

Imam jednog jugica 45 vec nekih 6-7 meseci i mogu vam reci da je u do .... stanju za auto staro 18 godina.. em se ne kvari + presao je svega ~63.000km a od toga sa mnom 15.000km.. samo da se ne drzi puno na visokim obrtajima i moze jos veoma dugo da traje

Ovako, imam jedan problem pa sam se ponadao da mozete da mi pomognete.. Situacija je sledeca: trenutno imam lancanu vezu (lanac) izmedju bregaste i radilice. Lanac je odavno dotrajao i trebao bi da se zameni, samo sto ja zelim da mu ubacim triger (zupcasti kais) set umesto njega.. Evo vec jedno sigurno 5-6 meseci trudim se da nadjem nov ili polovan triger ali bez uspeha.

Ako neko mozda ima triger set koji bi da proda, ili pak da mi preporuci neku osobu za kontakt bio bi mu krajnje zahvalan!
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Na mom nekadašnjem jugiću imao sam Triger i tada(1994) je plaćen oko 300DM.Stvar vredi svaku paru, a motor nećeš prepoznati, toliko lepo radi!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Da, koliko sam ja skapirao postrosnja se spusta za nekih 15%, snaga raste za skoro isto toliko + dobija se preciznije paljenje i mnogo bolji rad motora..

jedino sto ako se desi da stane nece moci vise "na drugu"

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Nemoj računati na neki poseban priliv snage i sl.Jednostavno motor radi mnogo tiše i pravilnije.Ostali dobici su u vezi sa smanjenjem gubitaka, ali sigurno ne u tim procentima.Odlično se pokazao i beskontaktni sistem paljenja koji je ugradjivan na "45-ticu" tamo od 1996 godine počev sa modifikacijom "Tempo"!Tu ćeš takodje nešto dobiti pa će Jugić raditi kao Doxa!

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Moj drugar ima jugo 45 sa kaišem.
          Kod njega se redovno desava da na 10-ak hiljada puca kais. Ustvari ne puca kais nego se smaknu zuci sa kaisa.
          Menja kais cešće nego ulje!
          E sad da je tisi tisi je dosta.
          Prodavac nam rece da se taj kaiš retko trazi pa su rezerve tog kaisa stare i po 10 godina.
          Zato su krti.
          E sad mozda mogu da se madju i novi kaisi.

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Koliko se sećam kod mene je u kitu bio Pirelijev kaiš i nisam ga menjao 20000 km(prodao sam auto).Na kompletu je pisalo da se kaiš menja na 50000 km.Ovaj kaiš je standardne dimenzije i siguran sam da može da se nadje ili naruči, kao poseban deo, kod nekog trgovca auto-delovima!

Comment

Working...
            X