Fiat 127

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • KIDI
    CBC Početnik
    • 26.10.2007
    • 3
    • NOVI BEOGRAD

Fiat 127

Kupio sam Fiat 127 903cm sa losim motorom. Zanima me da li u 127-ici moze da stane motor 1.3 sa menjacem (5 brzina) iz Fiat Ritma ili Regate. Voleo bih da mi se javi neko ko ima iskustva u sredjivanju 127-ica, jer me jos zanima i spustanje auta i tako svasta ponesto.
    Da li su ovi rubovi sireni?
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Cudo da nisi postavio neki oglas

Ako ces da pakujes SOHC onda spakuj 1600. Blok je iste sirine kao 1.3 tako da ti treba isto mesta, samo je 1.6 visi oko 13mm.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• ljube-kugla
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 1531
      • batajnica

imam ja 1.6 dohc 1608cm sa 74kw,iz fiata 125 special,uradjen i razradjen ali izvadjen zbog dugackog menjaca,sa saobracajnom,tu smo i za unibolove ako budu trebali a imamo i ljude za amortizere
      ko na nas krene iz mesta je naje&o
      a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• kilson
        Moderator
        • 09.10.2004
        • 3216
        • NoviBGD
        • AR 75 GT

KIDI: Kontaktiraj Milosa, on lagano radi na svojoj trkachkoj "sedmici". Znam da ce pakovati brazilski motor - kraci je od standardnog 1300 za 5mm u shirini - ide shraf na shraf.
        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• KIDI
          CBC Početnik
          • 26.10.2007
          • 3
          • NOVI BEOGRAD

Comment

• pitatore
            CBC Senator
            • 11.01.2005
            • 242
            • Beograd

Obrati paznju na sirinu motora,sedmica ima uze koseve od juga. Rekao bih da na std Fiat motorima imas po 5mm fore na jednom i drugom nosacu ali opet treba sve to centrirati sa donjem nosacem i poluosovinama.
            Pleh Hirurgija

Comment

Working...
            X