a jel ti nije bilo jeftinije da nadjes neku skoljku sa losijim motorom 2.5 ?????
velik je posao prepraviti skoljku od 316 ......... da bi se taj motor ubacio i uspeo da ide bez vecih problema ......
u nasem servisu konkretno kosta da doteras kocku m20b25 sa ok motorom .... das 500e i tvoj motor ,dobijas motor 2.5 24v sa ubacivanjem sve komplet .... i teras ga ....
ps: nije reklama posto necu nista pricati koji servis itd .....
pa ceo motor ga je kostao 500e a ubacice ga sam za dzabe i jos mu ostane na prodaju stari Osim toga covek je iskusan mehanicar, i sumnjam da bi takav poduhvat na svom autu prepustio nekom drugom.
Ali, kako stoje stvari, bacice drveni bmw nizbrdo i kupice alfu again....
Mario je totalno razocaran u e30 1.6i stock! Kaze ne svidja mu se kako lezi ,ne znam sta si ocekivao prijatelju od 1.6?? ,trebas probati neku drugu spremniju kockicu pa doneti zakljucak!
Covek odustao pre nego i krenuo a imao sam velike nade u njega!
Seti se sta sam ti rekao na ARCS-skupu,ja ti se pridruzujem uskoro,neocajavaj!
sto se tice bmw-a nista od svega mene tako mrzi da radim bilo sta na tom autu posto ja sebe prosto ne vidim u tom autu nekako mi je skrnav i nije alfa a ja sam na ono italijansko cereslo navikao i tako to.
da driftujem ne znam za drag nema dosta powera tako da nemam neke potrebe da stavljam 2,5 iako sam ga vec kupio (kreten)
niste gore od sporog kompjutera
i sporog interneta
Znam da okruzenje ima veliki uticaj na tebe ali odupri se tome,taj auto je stvoren za tuning,to nije iz mojih usta nego iz njegove sjajne trkacke proslosti!
Ako su minusi i 2 kruga lock to lock ceo problem?? onda ne znam sta bi ti rekao??
Ni jedna 155 ne moze da parira e30 sa 2.5 24v motorom kad je snaga u pitanju a to tebe najviase zanima,sto se tice lezanja,cena vesanja koju su mi dao i koju si nasao vadi kompletan auto na pravi put!
Mislim da trebas da probas posto si vec pola stvari spremio i tvrdim da se neces prevariti! (a ako se bas razocaras ?? taj auto se uvek lako proda )
Znam da okruzenje ima veliki uticaj na tebe ali odupri se tome,taj auto je stvoren za tuning,to nije iz mojih usta nego iz njegove sjajne trkacke proslosti!
Ako su minusi i 2 kruga lock to lock ceo problem?? onda ne znam sta bi ti rekao??
Ni jedna 155 ne moze da parira e30 sa 2.5 24v motorom kad je snaga u pitanju a to tebe najviase zanima,sto se tice lezanja,cena vesanja koju su mi dao i koju si nasao vadi kompletan auto na pravi put!
Mislim da trebas da probas posto si vec pola stvari spremio i tvrdim da se neces prevariti! (a ako se bas razocaras ?? taj auto se uvek lako proda )
Pozzzz
mali off
eno ga moj auto iza na fotki ovog "ljutog bmw-a"
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment