Jel moze na felnu 6j 14 guma 175/70/14? To jest da li ide sirina gume 175 na sirinu felne 6. Ja mislim da moze ali hocu da cujem sta vi mislite.
sirina gume i felne
Collapse
X
-
6J ide od 165 do 185,sve preko toga ruzno izgleda i previse kipi i menja oblik gaza,a za uze da ne govorim,razteze se guma,na extremnim dimenzijama lepo izgleda ali ovde ne ali moze,ovo /70 je 70% od sirine pa sad ciljaj zeljenu dimenziju i profil,ako ide sira guma onda ide i niza,recimo ako je bila 175/70 stavlja se 185/60-65 jer /70 bude balonka,195/55 itd,da bi zadrzao istu visinu gumeko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
-
-
Hvala ti, bitno mi je samo da ova 175 moze da se navuce na 6j bez nekih deformacija, zato sto imam cetiri nove bf goodrich profiler 2. Jest da je dublji naplatak ali to cuva felnu a i uza je, to je bolje zbog potrosnje i trapa.
Comment
-
-
Apsolutno si u pravu. Ja sam za inzenjerski pristup, kompromis pre svega ili ti optimizacija. A sportska voznja, udara dva puta po dzepu, kroz potrosnju goriva pa posle kroz potrosnju vozila.
Drugo bre, sve neki sportisti, najlakse im da sednu u kola i pritisnu gas, a kad dodjes na fudbal ne moze da potrci dva metra zadiho se, a u saobracaju, voze kao da su pobegli iz ludnice svi, sportisti.
Comment
-
-
to je dobro pitanje. felna je toliko sira od gume da ne moze da se namontira tubeless gume. Stavis je na felnu a ona stoji na sredini i mozes da pumpas koliko hoces. Zato snup ima unutrasnje gume
. Mislim volim ja kako to izgleda, ali opet... zdrav razum
btw, snup, ima fora za pumpanje takvih guma, gledao sam na discovery-ju
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Pa kad ima unutrasnju moze da pukne ako je tubeless, posto se vise greje, kolko ja znam. Mada dobro izgleda.
Nego drugari gde ja da kupim ventile za moje nove 15 alu felne i koje? Mislim montiracu ih tek na prolece, verovatno ima vulkanizer ali oni deru.
Comment
-
-
@Uros
Nemam vise unutrasnje jer glupi vulkanizer kod kog sam bio nije umeo drugacije da je napuha... Sada nemam ni na jednoj unutrasnju.. Donekle moze da se napuha obicnom metodom, a ako ona ne uspe onda ide vazdusni top...
BMS team
Comment
-
Comment