ne moze samo tako, daj oznaku motora posto se taj 4.2 pravio u 4 varijante od 94. do 99. a isto tako je 4.2 40v iso u 4 varijante od 99.do 02. ili je to mozda ovaj novi BFM do 2006. a moze biti i iz S8 opet 4 varijante. dakle, mora se znati koji je motor da bi znali ide li u njega menjac sa 5 ili 6 brzina.
Reko sam da je od ortaka,sad pravo da vam kazem mrzi me da ga zovem Aj samo ako znas reci koji manuelci sve dolaze u obzir pa cu mu to preneti,a da li motor ima brojeve...ima ih 120% ali ja ih ne znam!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
pa koj moj si onda stavljao temu na forum kad te mrzi da ga pitas. ja mislio ima covek problem pa da ga recimo a ovako ako tebe mrzi, mrzi i mene menjaci su uglavnom svi isti, razlikuju se smao diferencijali u zavisnosti da li je u pitanju quattro ili ne.
Treba videti sta je koristeno sa tim motorom ,ako je 98 god auta i model a8 4.2 verovatno je bio TIPTRONIC u njemu.Dobar menjac dok traje ,popravka u nemackoj za taj tiptronic kosta oko 7000eur.Ali postoji servis u gradu koji to tadi za 700eur sa garancijom.A inace iz licnog iskustva misljenje po meni je da je bolje sa sestostepenim menjacem,manje problema i startniji auto.taj manuelni 6menjac se koristio kao extra oprema za audi S8.
Comment