kadett 1.8 E18NV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gruja021
    CBC Početnik
    • 09.01.2008
    • 4
    • Novi Sad

kadett 1.8 E18NV

interesuju me mogucnosti ovog motora (1.8 E18NV ks,max rpm,i o/m ako je moguce hvala unapred!!!
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

62kw (84hp) 5400rpm za Vmax ne znam ali 180km/h bi trebalo da razvija pod uslovom da je kako treba.
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• ljube-kugla
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 1531
      • batajnica

koliko me secanje drzi mislim da je gsi u pitanju,taj motor ide na 2.0 samo sa vecim klipovima,ali trebalo bi proveriti da li leteci lezajevi odgovaraju od 1.6-2.0,veliki blok,ali na to ubrizgavanje mora drugi komp ili najjednostavnije usisnu granu za dvogrli weber sa fiata 132 2.0 oznaka mu je 32adf,ima automatski sauh i leptiri su 2x34mm,ili dva dupla alfina karburatora i malo dorada glave,malo prosireni i polirani usisni i izduvni kanali,slicovana remenica bregaste,racunaj odma na 140-150ks,ako ide na karburator bez blokade vrti i puni do 8000rpm,ali racunaj na drasticno vecu potrosnju
      ko na nas krene iz mesta je naje&o
      a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• boolero
        CBC Veteran
        • 07.10.2004
        • 175
        • Beograd

@ljube: Nije to motor iz GSI, ovaj je kao 1.6 spi iz obicnih kadeta/ascona/vectri...
        OTS

Comment

• remus
          CBC Senator XXL
          • 25.12.2004
          • 695
          • Zrenjanin

Jedno pitanje sta znaci slicovana remenica bregaste? To sam cuo na par mesta a nemam pojma sta je,sta se dobije sa time?
          VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• ljube-kugla
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 1531
            • batajnica

spustanjem glave,faza odnosno zubcenje izazi i tacke i kasni pa se sa slicovanom remenicom dovede tacno,i na obicnim motorima se dobija dosta sa ranijim zubcenjem od propisanog ali ne za jedan zub nego za 1*
            ko na nas krene iz mesta je naje&o
            a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
            X