1.9 JTD-alfa 147..sta raditi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

1.9 JTD-alfa 147..sta raditi?

Hmm..ovako..da pocnem..da odmah razjasnim da sam svetan da je to "samo" dizel i da nije pravljen za trkanje. ok, kapiram to..ali...zanima me sta da uradim da poboljsam performanse? Ne kazem da mi je sad slabo, naprotiv, auto ide xtra, ali jednostavno hocu vise. Znaci zanima me sta raditi? Pored cipa za koji je misljenje bukvalno podeljeno 50-50, neki kazu da ubija motor, a neki da mu nista ne smeta, sta jos mogu uraditi? dali se moze ubaciti veca turbina? Ili sta drugo? Znaci treba mi ideja i okvirno koliko para? Gde to kod nas moze da se radi??

Voleo bi da zapocnem tako neki projekat, imam nesto para u startu, a posle ce se skupiti lako..
    Alfa Romeo 147 1.9JTD
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Pa ja bih recimo stavio vecu turbinu, mada ne znam, skupa je investicija. . U skuplje takodje spada interkuler neki

A prostije chip DA naravno, i stavio bi jos srednji i zadnji protocni auspuh , iz razloga sto postojeci nisu u stanju da propuste i izbace sve kada se "cepa" pa onda guse motor malo po malo, a onda to lepo predje na klip, pa onda pitanje na forumu "Od cega je prsao klip?.. .."

Srecno, jedva cekam da vidim kako ce sta ispati

Znam kako je to, kad kupis auto on leti, posle mesec, dva vozenje, stalno hoces jos jos, nikada ti nije dosta. . .

Mada , ako vec imas nesto para u startu, kupi alu felne

Comment

• Driver_GT
      CBC Senator XXL
      • 04.07.2007
      • 368
      • Beograd

tnx za reply

Malo sam razmislio i dobio dosta odgovora u alfa delu foruma i shvatio da su sve to skupe igre za ono sta dobijam.. vise se isplati uzeti neku GTA, nego ovako, a trenutno nemam bas zelju da menjam auto, tako da cu se zadrzati samo na cipu..verovatno ce biti u skorije vreme, pa javljam utiske
      Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• mishkom
        CBC Senator XXL
        • 07.08.2007
        • 591
        • N/A
        • N/A

To je za one koji bas fanatici, ili pak nemaju sta da rade

GTA rules , mogla bi neka da padne ili nadji rent-a-car agenciju sa nekom GTA, pa uzivaj 2-3dana, ako agencija sa takvim vozilima postoji

Comment

• Driver_GT
          CBC Senator XXL
          • 04.07.2007
          • 368
          • Beograd

Pa i da postoji, sigurno je nema u srbiji
          Mi kod nas jedva mozemo i kod ovlascenog dilera jedva da dobijemo test auto na 10 minuta, a kamoli da iznajmljujemo neka bolja kola, jer znaju koliko bi se ljudi izivljavali
          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• CLD
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 1225
            • Belgija - ranije Luna-Chico

nema to veze sa izivljavanjem, jednostavno renta a car agencija nije luda da baci tolike pare i da ima problema da ih povrati, a auto koji se ne koristi ne moze da donese pare.
            Retko ko iznajmljuje auto da bi uzivao vozeci isti, auto se iznajmljuje da se prevezes iz tacke A do tacke B.

Comment

• Driver_GT
              CBC Senator XXL
              • 04.07.2007
              • 368
              • Beograd

Dobro i to je tacno..ali ja verujem da bi imali posla dosta, jer bi ogroman broj ljudi zeleo da provoza takav neki auto..ne mora to da bude alfa gta (iako je najbolja ).. moze da bude i neki r32, GTI, STI...
              Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

Working...
              X