Ok reci mi sta su onda prednosti Iridijumskih svecica, osim sto traju mnogo duze?
Platinske svecice
Collapse
X
-
Pretrazivao sam forum i tamo se svasta pise. Neki kazu da se iridijumske vade na svakih 20.000 i ciste i namesta se zazor a neki kazu da se stave i zaborave za 100.000. Ok ljudi, da li neko zna da mi kaze sta je stvarno istina? I najvaznije pitanje, zasto su iridjumske toliko bolje od platinskih?Peugeot 306 XT 1,8 16V '98, CAI JR, de-cat pipe, 112 HP.
Comment
-
-
iridijum kao materijal ima mnogo vecu tacku topljenja od platine.znachi trpi mnogo vece temperature.ni platinumke ni iridijumke se ne "gapuju",tj. ne menja im se zazor,vec se uzimaju sa vec pripremljenim zazorom koji tvom motoru odgovara.i traju dosta duze od obicnih svecica.mada za tvoj auto najbolje je da se drzis fabricki preporuchenih svecica ili ako one nisu ngk onda da uzmes ngk zamenu za tvoj auto,ugradis i vozis se bez razmisljanja.
zasto se iridijumke i platinumke ne "gapuju"?
na donjoj elektrodi je na unutrasnjoj strani ubacena platinumska plocica koja je specijalnim nachinom sastavljena sa materijalom elektrode.pri menjanju zazora ti mehanicki ostecujes tu elektrodu i samim tim dovodis do mogucnosti da ostetis i taj platinumski deo.
sada jasnije?"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Hvala Miki, sada je mnogo jasnije. Jos jedno pitanjce pa da zatvaramo topic.
Da li si koristio Brisk svecice i da li si tada imao manju potrosnju goriva?
Na Brisk sajtu za njihove tuning premium LGS svecice prikazuju grafik potrosnje goriva gde ukazuju na manju potrosnju u slucaju da se koriste ove svecice.
Naravno uz ostalu pricu boljeg, dubljeg i potpunijeg sagorevanja.
Evo zvanicnog linka proizvodjaca svecica.
http://www.brisk.biz/index.php?page=tun ... m_lgs.htmlPeugeot 306 XT 1,8 16V '98, CAI JR, de-cat pipe, 112 HP.
Comment
-
-
Ja sam koristio te brisk svecice na dedinoj skodi. Potrosnja se smanjima za cak oko 14 procenata (odokativna metoda).
Mislim da su mnogo dobre cak bolje i od NGK iridiuma.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Da zakljucimo.
Evo grube racunice jednog laika iliti kako mali djokica zamislja.
Al' ajde da pretpostavimo da se uslovi voznje posle zamene svecica sa Brisk Tuning Premium LGS nisu promenili i da svecice ostvaruju ustedu 5-10% goriva.
Svecice kostaju 10Eura x 4 kom = 40 Eura = 3360 din
Auto mi trosi 10l/100Km u gradu.
Ako svecice donose ustedu 5-10%, ajde zarad jednostavnije racunice da izaberemo 10%.
Sipam 10 l za 1000 dinara ( i ovo je ugrubo jer je benzin poskupeo, al ajde da pojednostavimo ).
Imam ustedu 10% iliti 1 l sto je oko 100 din.
Ako mesecno sipam goriva za 10.000 din, imacu ustedu od 1000 din. (10%).
Zakljucak?!?!?!
Za 4 meseca otplatim svecice kroz ustedu na gorivu i onda ih dalje cepam jos oko 60.000 Km (procenjen vek trajanja svecica).
Jos samo da nadjem ove cudesne svecice u Srbiji i da prezivim pljuvanje clanova foruma. Nadam se da necu dobiti i ciglu u glavu.Peugeot 306 XT 1,8 16V '98, CAI JR, de-cat pipe, 112 HP.
Comment
-
-
Ako jos jednom pomenes ustedu od 10% na svecicama, zaista ces dobiti ciglu u glavu (prevod: zakljucanu temu) zbog sirenja dezinformacija.
Svecice NE MOGU ostvariti toliku ustedu, niti bilo kakvu ustedu koja se nepobitno moze pripisati kvalitetu svecica. Tacka.
Da zakljucimo: uzmi sta god hoces, savete si cuo, tvoj je izbor da li ces ili ga neces poslusati. A za smanjenje potrosnje ili koriguj nacin voznje ili ugradi TNG kao i sav normalan svet.
Comment
-
-
Nema ljutnje, rekoh ja da je to kako mali djokica zamislja.
A TNG mogu samo da sanjam jer imam plasticnu granu. Treba mi sekvent, koji, ok, nije vise toliko skup ali mi se stvarno ne isplati.
Nisam taksista.Peugeot 306 XT 1,8 16V '98, CAI JR, de-cat pipe, 112 HP.
Comment
-
-
Ma ja se nesto razmisljam, ma ti si skroz u pravu.
Ako za 4 meseca ustedis 3300din, to mu dodje 9900din godisnje.
Ako blagovremeno taj iznos menjamo u eure uzmimo da je euro 80din zbog lakseg racunanja to je oko 125eur godisnje. Za te pare se moze kupiti sportski filter koji opet na testovima trosi od 3-5% manje goriva. E sad tu nastaje problem. Ne znam da li se tih 3-5% obracunava na pocetnu potrosnju ili na ovu smanjenu za 10% zbog svecica.
U svakom slucaju usteda je visestruka te po mojoj gruboj racunici mozes za sledece 2 godine ustedeti oko 300eur na corbu od cega konacno mozes kupiti chip koji opet po testovima sa interneta smanjuje potrosnju od 5-15% (opet ne znam da li se obracunava na ceo iznos potrosnje ili na ovu vec smanjenu zbog svecica i protocnog filtera.
E tek onda imas kompletnu ustedu od 10+5+15% sto ukupno izadje 30% ustede te onda ne vidim racunicu za ugradjivanje gasnog sistema na auto.
Ili isto vazi i za gas tako da sa ustedom od 30% na ugradjen gasni sistem auto prakticno ne trosi nista.
Bem li ga nisam pametan, sta ti mislis?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Male djokice treba da, ako vec ne znaju, saslusaju i poslusaju nekog ko zna. Ako ti se odmah kaze da od te ustede o kojoj ti razmisljas nema nista, i da nema apsolutno nikakve potrebe da juris svecicu losiju od NGK - onda prihvatis savet, ako si po njega dosao. Ako nisi, onda lepo zakljucamo temu, a ti uradis sta si od pocetka i namerio.
Posteno
Comment
-
Comment