trazim zamenu za rezervni tocak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

trazim zamenu za rezervni tocak

posto sam ugradio plin, i bocu smestio na mesto rezervnog tocka, sada sam dobio grdosiju 205/55 R16 u gepeku

tacnije, nije u gepeku, neno je u garazi
    da, da slozicete se da mi to nije bas pametno, ali nuzda zakon menja

imam dve solucije

jedna je onaj tanki rezervni tocak, sto opet zahteva relativno puno mesta u malom i pljosnatom gepeku

druga solucija je "quick repair kit" ili kako se vec zove
    ne znam ni kako izgleda, ni gde se kupuje, ni koliko pomaze, ni da li je dozvoljen, pa ako ko ima neke informacije o ovome, neka napise koju pametnu

unapred hvala
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Taj kit imas da kupis u svakoj bolje opremljenijoj radnji auto delova, imao je AP sport u Beogradu recimo, pomaze do prvog vulkanizera ali moras da vozis kao po jajima jer mozes zbog recimo male rupice da iseces sam celu gumu dok stignes do vulkanizera. Moj savet, ako vozis samo po Cacku rezervna ti ni netreba generalno, jer i sve i da ti pukne u gradu ili u okolini uvek mozes da parkiras sa strane, taksijem da odes kuci po rezervnu i da se vratis i to ispadne jeftinije nego da cepas gumu do vulkanizera sa kit punjenjem. A ako ides na put ili negde dalje jbg, moraces, a i bolje da je poneses, pa neka i smeta u gepeku...
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

ma, po cacku i ako mi pukne, cimnem matorog ili bilo koga da mi donese, nije problem
      interesuje me za duze relacije

mada ok, za duze mozda i nabavim onaj tanki tocak, samo sto moram da ga pricvrstim
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

Working...
      X