Ibiza NOS?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gumetina
    Banovan
    • 12.12.2004
    • 1082
    • Novi Sad

Ibiza NOS?

Kod drugara u ibizi 1.4 8v 60ks savrseno radi +45ks

opet ja radio!
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Jesi li merio to na drugarevoj Ibici pa znas da je 45KS ili sta? Bas bi me interesovalo da vidim.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Gumetina
      Banovan
      • 12.12.2004
      • 1082
      • Novi Sad

Bilo je neophodno menjati mapu pretpaljenja, zbog povremenog ekseranja, a isto tako i svecice i to za cela 2 stepena u hladnije jer su prethodna 2 seta zavarila....

Jedini problem je sto je mapa paljenja osakacena zesce pa covek kad ide na drag mora da shalta chip, jer jos uvek nemamo pametnije resenje...

Izmereno G-Tech-om na stazi u Zoni u NS gde ima izmereno i 402m bez i sa nitra, pokazalo se da ima razlike u merenjima zavisno od starta i kad se sistem aktivira, ali tu je oko 45ks variralo, dakle tu smo!
      Da ne bude posle, izracunat je protok gasa i benzina i prema tome dosta precizno odmerena dizna, iz 3. puta ubodena u picimetar, dok je kapacitet pumpe isproban metodom merenja pri punom opterecenju u voznji i pokazao se kao stabilan! Ja bi rekao da je sve uradjeno kako treba, a u prilog govore i rezultati, jedini problem je sto boca od 7kg traje jako kratko...

Ako te zanima javi kad budes bio u NS da vidis

Poz

RAle

Comment

• 206
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Necu da kazem da ti ne verujem, niti cu pod obavezno da kazem da ti verujem, nadam se da razumes da ovo nema neke veze sa poverenjem, prihvatam i priznajem samo egzaktan podatak van razumne sumnje Ako vec radis nesto, ja kao dokaz tog rada prihvatam ono u sta se neposredno uverim, ili VALIDAN nacin merenja snage, kao sto je dinamometar. Znaci, pre i posle. G-Tech je toliko neprecizan i zavisi od mnogo faktora na koje ne mozes da utices preterano, i cela matematika zasniva se na ekstrapolaciji podataka, odnosno posrednim racunanjima. Direktno merenje je nesto sto cu da priznam

Vreme na 402 pre, i posle? Nije indikativan podatak o snazi motora, ali me interesuje.

Comment

• Gumetina
          Banovan
          • 12.12.2004
          • 1082
          • Novi Sad

Posto me to pitanje koliko se dobilo prati od samoga pocetka a ja nemam da dam nista opipljivo osim uporednih podataka vrlo neprecizne prirode, evo ovde cu da obecam sledece!

Kad Tijana donese bocu, nadam se 3. feb. u NS, necu dozvoliti ortaku da je spicka za badava nego cu da ga nateram da baci 20e i ja jos tolko pa cemo doci na dino da se izmerimo! da posle ne bi bilo friziranja podataka,

Evo ovako: Sale ja te zovem da se dogovorimo kad si slobodan da odemo zajedno da merimo! Da ocenis instalaciju, osmekas gde sam se potencijalno zajebo i da malo popricamo na tu temu...

Ako se slazes molim te posalji mi broj na PM ili na 063 8327 419 pa cemo se vec cuti...

Isto tako , da vidis i o kojim se komponentama radi, posto neke stvari NE ZELIM da iznosim javno (zna se na sta se misli) !!! (ono sto ce da pise u novinama kad izadju je vise manje neprecizan podatak)

Ponecu i neku dokumentaciju i tako...!

Slike ce da uslede ubrzo!

Poz

RAle

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Pa hajde vec jednom Jedno godinu dana pricamo o tome, da bih voleo da vidim sta si napravio ako ni zbog cega drugog onda da bi mi pokazao da gresim

Salu na stranu, moze, cim budes u prilici svrni, cimni, pa da gledamo sta kako i gde.

Comment

• Gumetina
              Banovan
              • 12.12.2004
              • 1082
              • Novi Sad

Operacija u nacelu dogovorena !

Comment

• *Egon*
                CBC Senator XXL
                • 31.12.2004
                • 1232
                • Beograd, Dorcol, N 44

Evo i ja vam dajem popust od 10 eura, za merenje, pa taman da imate i za put
                Garaza
                1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• Gumetina
                  Banovan
                  • 12.12.2004
                  • 1082
                  • Novi Sad

To care, kad da ti se javimo i na koji broj?

Koliko novaca da ponesemo?

Poz

RAle

Comment

• *Egon*
                    CBC Senator XXL
                    • 31.12.2004
                    • 1232
                    • Beograd, Dorcol, N 44

Ponesite 30 eura, a javite se na 063-212-219 Egon ili 063-7752-438 Igor

Moze kad god vama odgovara, ali do 17 casova.
                    Garaza
                    1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• Gumetina
                      Banovan
                      • 12.12.2004
                      • 1082
                      • Novi Sad

boca stigla,
                      javljam se sutra da se dogovorimo!

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

I dobro, sta na kraju bi sa tim merenjem? Ponovo prazna boca?

Comment

• Gumetina
                          Banovan
                          • 12.12.2004
                          • 1082
                          • Novi Sad

nije ponovo nego jos uvek, pritisle su malo obaveze pa se ne stize...

ibiza je jos uvek ziva i zdrava, bice merenje, necu vas izdati!

Comment

• Gumetina
                            Banovan
                            • 12.12.2004
                            • 1082
                            • Novi Sad

..... ipak cu Vas izdati, visha sila! ibiza je pre neki dan slupana frontalno sa oko 50km/h, shteta golema, prednji deo raznesen... nitro instalacija je ostala citava! airbagovi se naduvali, krila hauba hladnjak, pomereno sve i pocepano... katastrofa!

Na merenje ce doci ipak moj jugo! sa +25ks jedino sto bih zeleo da uradim pre merenja je da promenim set kvacila za neki moji to moze da izdrzi! jer mi je ovaj jadan sav spaljen...

Javim se sa novostima!

poz

RAle

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Nista....onda pozuri sto pre da izmeris. Vidis sta se dogodilo tvom drugaru...cekao,cekao i....
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                              X