Nadam se da ja nisam jedini koji je probao ovako nesto.U osnovi je sve isto kao i obican n2o,sa razlikom u dovodu goriva.Potrebna je jos jedna boca sa metanolom i obicnim ventilom za plin jer je pritisak u tos boci 4bar. Zasto sam ovo pokusao?Na ovaj nacin potpuno eliminisete bummm tj. metanol ima mnogo visu tacku samo paljenja od benzina,ali morate da povecate diznu 2.5 puta.
nos + metanol
Collapse
X
-
kako odrzavas pritisak u boci sa metanolom na 4 bar?
a i nevidim potrebu da se boca drzi pod pritiskom, zar nije jednostavnije ako vec ides na metanol, odraditi pumpu koja ce obezbediti trazeni pritisak, isto kao kod sistema za benzin?http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
ma srecan put, i lepo se provedi, nego kako odrzavas 4 bara u boci sa metanolom ??http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
nos + metanol
Uzmes bocu od freona ili neku manju,napravis na njoj sifon sa fitingom koji odgovara i na kraju fitinga stavis plinski ventil.Na boci izbusis rupu za tubeles ventil i montiras isti.Nalijes u bocu do polovine metanol i izopropil alkohol u odnosu 80-20 zatvoris ceo sistem i jedostavno kompresorom postignes 4 bara.Taj pritisak je dovoljan da napaja sistem duze nego boca za n2o.Nema smisla da se trkas sa mnom,izgubices...
Comment
-
-
hehe, pa moze i tako, ali plasim se da unosis previse promenljivih i nepredvidljivih parametara u sistem, sto ga moze uciniti u jednom trenutku opasnim po motor.....
kao sto verovatno znas upravo promenljiv pritisak u boci sa n2o je uzrocnik raznih problema, kako se trosi n2o, pada pritisak, smanjuje se protok itd...plus zavisnost pritiska u boci od temperature...
e sad uvodis jos jednu bocu u kojoj takodje pritisak zavisi od temperature i opada kako se prazni boca...
...a ti uvek treba da napravis pravu smesu...malo teze...na koji nacin obezbedjujes potreban odnos goriva (metanola/isopropyla) i n2o kad su ti oba pritiska varijabile?
ili je ideja bila da kako se trosi n2o, tako se trosi i metanol, pa da u neku ruku pad pritiska u obe boce bude podjednak,pa tako i da odnos gorivo n2o bude u odredjenim granicama?
da li je ovakav sistem tvoj izum ili si to video vec negde?http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
nos + metanol
Nisam nigde video,tako da je verovatno moja ideja.Kada si pomenuo suvise promenljivih samo tako izgleda na prvi pogled,ali veruj mi na rec jedina bitna promenljiva je pritisak u n2o boci.Ovaj nacin opisan u predhodnoj poruci ja koristim vec godinu dana za ciscenje el.dizni i veruj mi da je dopuna pritiska potrebna tek posle 15 min.rada jedne dizne,a to je mnogo duze nego sto je potrebno.Znaci kada punis n20 jednostavno napumpas i vazduh.Nema smisla da se trkas sa mnom,izgubices...
Comment
-
-
nos + metanol
Momci voleo bih neki komentar na ovaj dizajn.Lepljenje folije je u pitanju,boja auta je grafit-cma metalik a aplikacije srebrna. Ni sam nisam bas zadovoljan dizajnom zato i trazim misljenje i predloge.Ovo je u reklamne svrhe, nemojte misliti da ja volim ovakve stvari.
edit 009: prevelik format slike!Nema smisla da se trkas sa mnom,izgubices...
Comment
-
-
Trka u batajnici je odrzana, nije bila nesto posecena, u poredjenju sa proslom bilo je prazno. Ako se ne varam takmicara je bilo ~40 (lagacu za cifru), a organizacija je bila srednje zalosna, mada daleko bolja od prosle.
Od zanimljivih automobila izdvojio bih Karadjordjevicev Renault 5 GTurbo sa verovatno preko 200KS (mada nije isao nesto spektakularno brzo)
Comment
-
-
Broj ucesnika na drag trci 57.
A KAradjordjev reno je isao smesno....ni za 120KS nije isao.
No:Off oistoji tema gde se diskutuje o trci u BatajiTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Postoji inace opcija "TRAZI" i sa njom mozes svasta da pronadjes na ovom forumu.
Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
Comment