Bice valjda lepog vremena za makar jednu trku do kraja godine.
E sad ce stigov rodjak da se stvarno naljuti zbog ovoliko informacija oce li vise da se skine mrak sa sajta ?
Jel mozes da javis datum te trke, jel koliko cujem do kraja godine moze samo Mostar da bude
Poletece, hoce, cim dobijem proklete ZICE Stig, ko je Stig?
Braaaavo M-e - nisi valjda mislio da Boki ozbiljno prica...? A sto se tice ostavljanja strafti sa 4x4, veruj mi da nije apsolutno nikakav problem ostaviti strafte do pola staze ili celom duzinom iste, iz dva razloga. Zasto i kako, o tome neki drugi put
Mostar nece biti sigurno, ovaj auto nece videti nista slicno ulicnoj stazi i slicnim zafrkancijama. Dovoljno je aerodroma i trka koje se voze po njima, a ionako ne planiram bog zna koliko da se vozim u blizoj okolini odnosno ex-Yu, auto je pravljen za malo ozbiljniju konkurenciju. Koju i kakvu, i o tome nesto kasnije Osijek, Banja Luka, to i dolazi u obzir, cisto da se napravi neki zvanican rezultat za nase podrucje, ali uglavnom je u planu Madjarska.
Sto se tice same masine, nema bog zna sta da se prica, za sada, odnosno da se daju detalji koji , pretpostavljam, najvise interesuju - koliko tacno KS, koje turbine, specifikacije pogona, koje vreme pravi, itd. Nista od toga necu da dajem iz prostog razloga sto sebi zelim da ustedim gomilu zivaca. Sve podatke o autu cu lepo da objavim onda kad taj auto na nekoj zvanicnoj trci napravi vreme za koje je i pravljen.
A koje vreme je planirano da auto pravi necu da prejudiciram - mada, imate gomilu 402m kalkulatora koji u obzir uzimaju tezinu, vrstu pogona i snagu auta, pa daju neku minimaksimalnu procenu koliko bi u idealnim uslovima vreme moglo da se napravi: 1210kg sa vozacem i svim tecnostima, 4WD, snaga 900-1200KS, u zavisnosti da li se koristi N2O ili ne. Pa racunajte
The difference between men and boys is the price of their toys
Veruj mi ja se samo pitam kako izmas zivaca. Ne da napravis takve automobile u to uopste ne sumnjam, dokazao si, vec da opet objasnjavas zasto i kako i zbog cega i onda se pojavi neki indijanac koji kaze, jes' tuki to tako ne valja ili pocnu da pod*ebavaju pa opet rasprava itd itd. Mislim, cudi me da ih jos nema na ovoj temi............... Savrseno je jasno zasto neces NISTA da obajvis i sto cutis, ja ne bih ni ovo pokazao ko ih *ebe nek izgore i ostanu slepi pored ociju a sve im sazvaces. U one dve teme o 206 i Aeru malo tehnicki pismeniji covek moze da nauci sto nece za dobrih par godina. Naravno, mi laici moz' da pokusamo da povatamo konce al' tu smo da padamo u nesvest kad postavis fotke ovih fancy creva i usisivaca, ovaj turbina Samo napred.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
U one dve teme o 206 i Aeru malo tehnicki pismeniji covek moze da nauci sto nece za dobrih par godina. Naravno, mi laici moz' da pokusamo da povatamo konce al' tu smo da padamo u nesvest kad postavis fotke ovih fancy creva i usisivaca, ovaj turbina Samo napred.
Comment