da id i fic blue max su daleko najbolji injektori na trzistu trenutno....isti boschevi injektori samo svatko ima svoju filozofiju kod prerade...
inace mozes bazni pritisak gurat na ovim injektorima "koliko hoces"....i ovi od 2000+ kubika mogu radit na leru kod malih motora na obicnom gorivu bolje nego neki puno manji...
glupo sto neces da kazes koji turbo ,ali ja cu pogadat....bw256 sa .70 A/R...
Inace u zabludi si sto se tice journal i ball bearing-a i robusnosti. Bw ima bolji journal lezajeve od garretta ,ali nije bolji od ball bearinga pogotovo na vecim tlakovima.
Uglavnom ima bolja opcija od tih bw-ova.......ali necu pilit vise s tim.
Ok jasne su mi komplikacije posto je boxer motor.......
Nista eto barem nesto interesantno za pratit
pravo pitanje je, bi li ti to dao da ja to malo provozam
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Moze li da se vozi po gradu? Pa, kad je sklopljen, i kada smo krenuli za Bg, trebalo je napraviti nesto kilometara, za razradu motora. Spletom okolnosti, desilo se da smo auto morali da vozimo u sred noci, na putu po BiH sa asfaltom klizavim kao staklo - dok je napalju padala takva kisa...ne, nije padala nego je tekla, i ne kisa nego reka.. I opusteno smo se vozili po takvom putu i vremenu, i to ne 20 nego 80-ak na sat. Na slikovima I nisam imao neku preteranu frku, iskreno, sasvim lepo se vozi.
Koliko trosi? 1.5-2l goriva. Po jednom prolazu na 402m
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment