Subaru Impreza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Subaru Impreza

ako napravimo rostilj, hoce stigov buraz od tetke dovesti imprezu?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Sta, da vuce cisternu za sobom...jok
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• low rider
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2006
        • 613
        • Beograd

Originally posted by 206
        Ni u jednom trenutku ovaj auto nece raditi ispod 4500-5000rpm, vrti se do 7000 za pocetak, pravljen je za ~8000, mada cemo videti ima li potrebe da se vrti dotle.
        Sto nas dovodi do teme kvacila i menjaca ...

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

prvo, cestitke na ideji, realizaciji i - petlji!
          drugo, zelim ti svu potrebnu srecu u daljem razvoju i eksperimentisanju.

zao mi je sto se prica raspreda u pogresne pravce a samo ponekad se provuce neki sitan detalj...
          zbog tih detalja, koje verujem da je mnogo nas gladno da vidi i sazna, vredi pratiti ovu temu!

*jedino mi je zao sto mi sa jeftinijim ulaznicama nikako ne mozemo da saznamo ni promil detalja koji su "javna tajna" za sve tvoje najblize saradnike, pa mozemo samo da naslucujemo o cemu se zapravo vi salite medjusobno.

dobro, cekamo prvi okrsaj i rezultate!
          .

Comment

• Gtiboy
            CBC Veteran
            • 15.12.2006
            • 110
            • Doboj

Svaka cast na projektu, i nadam se da ces objaviti ovdje ako auto bude negdje u EX-Yu na trci, da i mi obocni smrtnici dodjemo vidjet to uzivo
            I sto rece Deki, nadam se da ce ovi "lozaci" malo da ohlade, da procitamo nesto vise o ovom auticu....

Comment

• Hic
              CBC Veteran
              • 17.11.2006
              • 185
              • Zagreb. Croatia

Originally posted by kutija

Pa naravno da ce bit single scroll kad su dvije na 6 cilindara ......i bullseye koliko sam vidio jedini je radio preinake sa bw-ima..tj. nikakave ekstra preinake nego samo je ljevao turbinska kucista da se mogu koristit kao single scroll na 2.0 motorima...

Opet pilim ......

Bez nitra ako hocete 400 ks po turbini ce te morat gurat barem 1.5 bar i negdje 6500-7000 begin_of_the_skype_highlighting              6500-7000      end_of_the_skype_highlighting rpm ili 2 bara i 6000+ rpm.....nemam uopce pojma do koliko rpm je predvideno da se vrti taj motor.

Inace moze moment bit zacudujuc koliko hoces u serijskoj izvedbi ,ali sa ova dva velika turba ispod 4000 rpm nema nista zanimljivo sa ovim autom ...........a na 5000 negdje ce tek pocet cupat kako treba...bez nitra....
              Turbine nisu bullseye. RPM je cca 7500. Tlak malen. Nitra ima. Pogon drzi. KAd napravimo vrijeme, biti ce sve objasnjeno, ukoliko vec prije ne stavi 206 na svoj website.

S obzirom da sam jedino ja (osim 206, ali nije ni on koliko i kao ja) vozio auto, mogu samo reci da sam odusevljen.

Cak sam i driftao s autom pomalo

Comment

• GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.04.2007
                • 1018
                • Zemun

Gde se moze ocekivati premijera?
                Dr. Fritz Indra

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Prva sledeca trka, a da je u pitanju prava staza, kod nas ili Madjarska.

Druft, a? Jos da je bilo namerno...

A sto se tice objavljivanja detalja, ne znam sta vas interesuje? Nisu "lozaci" problem ili razlog bilo cemu (mada bi oni voleli da misle da jesu...) jer ni sami sebe vise ne zarezuju. Nego je i meni malo smorno, iskreno, da pisem o svemu do u detalje. Zeznuo sam se 2 puta, i dao SVE detalje oko 2 auta, ukljucujuci i probleme i dobre stvari, i od toga je izaslo malo toga dobrog. Tako da ovaj put jednostavno necu ici u toliko detalja i neke stvari, dobre i lose kao i odredjene specifikacije, cu zadrzati samo za sebe.

Nadam se da kapirate zasto - ovo ne govorim da direktno nekom nesto prigovaram, daleko od toga, ali otprilike tok kako idu stvari: zna se tezina i otprilike neka snaga, i odmah se daju pretpostavke kako auto mora ici toliko na 402m, poredjenja sa drugim autima te vrste, ako on ide ovoliko ti moras onoliko, i tako...razumem ja to i to je OK, ali to su vasa nagadjanja, ne moja. I onda iako od pocetka namerno izbegavam da napravim bilo kakvu nedvosmislenu tvrdnju o tome koje vreme ocekujem, ispade kao da sam vec zakucao vreme i napravio neku najavu, iako nisam uradio nista slicno. I onda se zapitate cemu uopste bilo kakvo pisanje? Shvatam ja da ogromna vecina ljudi hoce da znaju nesto vise bez ikakve zadnje namere, ali pisuci o tome indirektno se shvata kako pravite neku bombasticnu najavu za auto koji ce da pomete sve sa staze - ne, rekao sam lepo, auto nije pravljen za domacu konkurenciju nego neku drugu, i ne, nisam najavio bilo kakvo vreme, sve u tom smislu je iskljucivo vase nagadjanje Da li ce ici 10? Ne znam, verovatno, mozda ide 13 dok sve ne legne na mesto. Da li ide 9? Mozda. 8? Mozda i to, na papiru je itekako moguce, to sigurno necu reci. Dakle, NECU da pravim bilo kakvu tvrdnju po ovom pitanju, ovaj put cete ZNATI tacno koliko auto ide onda kad bude postojao nacin da se tako nesto proveri, a kada se i bude proveravalo, merice se vreme na stazi gde sam siguran da nece biti muljanja i glupiranja sa duzinom staze od 370m ili 1 foot rolloutom i slicno, pa se dobijaju smesni rezultati...

Tako da cu ja da zabodem par slicica gradnje danas-sutra, ali cete za neke detalje ostati namerno uskraceni ne zato sto ja volim da budem tajnovit vec zato sto ZNAM da bi to vodilo u pravcu diskusije u koju ne zelim vise da se upustam.

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Da zakljucimo za kraj onda:

Hic je u stvari Stig!

btw. cestitke za ovakve radove, mogu zamisliti (ili u stvari ne) auto koji je 12 puta jaci od mog

206 je krenuo u stilu one brace Jonus, koji su valjda Boost-ovi zemljaci ili su iz tog regiona.... Ni jedan auto ispod 1000 konja
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Nije, on ne bi mogao zatvoriti vizir

Ej, morao sam

Comment

• Joxicis TBV
                        CBC Početnik
                        • 04.08.2010
                        • 5
                        • Gornji Milanovac

Svaka cast. Voleo bih videti tu zver uzivo u akciji,greota je da cami u nekoj garazi

Comment

• Laki GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2006
                          • 2426
                          • Beograd-Vozdovac

Braaateeee.....
                          Svaka cast, sta god uradio i koji god rezultat napravio..... alal vam qrac.

Nek vas kao tim sreca prati svuda, zasluzili ste! Jos jednom,svaka cast. Toliko.....
                          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• nikolanixy
                            CBC Član
                            • 16.06.2008
                            • 12
                            • lajkovac

svaka cast sta je sada sa autom jel ziv i dalje

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Pa nema trka zimi

Comment

• nikolanixy
                                CBC Član
                                • 16.06.2008
                                • 12
                                • lajkovac

xexee ok bitno je samo da to ide za sve pare

Comment

Working...
                                X