Nisam bre skrt, nego cekam da se zavrse ove zajebancije oko struje, pa da napravim kakav dobar promo video i neki photo session. Imali smo problema oko ozicenja i to je najzad reseno ovih dana, auto bi trebalo da je ponovo u Bg za 10-ak dana. Sa par novih stvarcica i konkretnih podataka
The difference between men and boys is the price of their toys
Bilo 6 klipova pa su dva hirurski precizno odstranjena, jer je motor bio prejak pa je impreca stalno isla na zadnjaka a to nije dugorocno dobro za prednji pogon i difove,
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Vidi ga ovaj naivni, je li imao Jeste, sa dihtungom turba koji je resio da pusti ulje gde ne treba, i kao posledica toga jednim lezajem koji je zveknuo. Nisi valjda zabrinut?
Mene bi vise interesovalo sta je i koliko imao na onih bednih 1bar...
The difference between men and boys is the price of their toys
Hic nikad nije bio dobar i nemoj da pricas u tudje ime pusti Bojane ne treba ti to.
A sto se tice tog auta bice mi drago da konacno vidimo to cudo na stazi ja nemam razloga da budem ljubomoran samo sam komentarisao Hica jer on nema ni jedan auto da je ispravan i da vozi svi su crkli neki pre neki kasnije ali nema ni jednog da mu doticni nije prosuo motor par puta
Comment