Subaru Impreza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Subaru Impreza

Kad bude gotov.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• TurboToys
      CBC Početnik
      • 29.01.2009
      • 7
      • Beograd

Pa jel imas nekih vecih problema sa autom ili te mrzi da ga zvrsis?

Pitam popuno iskreno bez bilo kakvog prozivanja

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Auto radi, i nemam nijedan veci problem, ali imam par manjih za koje, iako postoji resenje, treba vremena, koje ja bas i nemam.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• TurboToys
          CBC Početnik
          • 29.01.2009
          • 7
          • Beograd

To je najgore kad na kraju ostanu sitnice otegne se,znam ja i kod mene je ta prica..Bilo bi lepo da ga provozas ove sezone barem jednom

Comment

• matrix_023
            CBC Član
            • 16.12.2008
            • 93
            • Zrenjanin

Originally posted by 206 View Post
            Prvo - nisam rekao da je konkurencija ovde neozbiljna (jer tudji rad ne kritikujem niti degradiram), nego da sam auto pravio za malo ozbiljniju konkurenciju u smislu malo BROJNIJU od 2 auta koja kod nas idu niske 10s. Kakva je to trka od 2 auta u klasi? Postoji razlika izmedju te dve stvari. Btw, 4WD auto sa 1200kg i 1000KS, koliko navodno ima Audi, treba da ide dosta brze od 10.1. Zasto ne ide, nemam pojma i necu da ulazim u to. Uostalom, Audi i BiMoto oba imaju 4WD, oba navodno po 1000KS, samo sto je Audi jedno 200Kg tezi - kako onda ima bolje vreme nego BiMoto? Opet, nista ne tvrdim ni za jedan od ta dva auta, samo kazem da je prosta statistika pogon+KS+tezina = vreme - i u poredjenju samo ta dva auta ocigledno nedovoljna, jer pokazuje samo deo price.

Drugo - za koliko, tacno, brzu konkurenciju, i koliko ce auto da ide, rekoh vec da necu da govorim nista, da bih ustedeo sebi nesto zivaca, jer sta GOD da kazem, naci ce se neki mudroser koji ce da ima neku svoju teoriju kako to ne moze, ne valja, kako je to k****, kako bi on napravio bolje za manje pare i slicne gluposti - takve idiotarije mi u zivotu ne trebaju. Znam da neke sad prilicno svrbi ovaj auto (u stvari ne auto, nego cinjenica da je to MOJ auto...) tamo gde ne smeju da se pocesu i da jedva cekaju da odvalim neko vreme kako bi mogli da mi se naklate na ledja sa glupavim komentarima. Zbog toga i kazem svima - strpljenja, bice sasvim dovoljno trka da se napravi zvanicno vreme, koje i kakvo ostaje da se vidi.

ECU je ViPEC V88.
            Unlim 500+ destination Greece
            Renault 19 16V 150 ks....Pure renault sport power http://www.youtube.com/watch?v=rVMSdnkAg_4

Comment

Working...
            X