golf mk1 by kolibarko
Collapse
X
-
Re: golf mk1 by kolibarko
matori obozavam ovo vozilo inace pojavljuje se u filmu gomez i tavarez :d po meni najboljem francuskom filmuznaci originalni model iz filma ima vr6 motor smesten centralno, sto bih i tebi preporucio da ucinis koji god motor stavljao,mada iskreno kada bih kretao takav projekat definitivno bih stavio centralno masinu od nekog motorcikla prvenstveno suzuki hayabuse 1300 kubika 190 ks mada je ta masina dosta skupa,ali uvek mozes da nadjes neku 1000ccm za male pare i imace oko 150 ks,malo ces se smarati oko prenosa ali veruj mi da vredi a i nije bas preterano finansijski skupo,a veruj mi da vredi kad ga navrtis na 11 soma obrtaja :d golf je inace lagan pa ti zato i pricam ovo
iskljuci caps lock, velika slova se smatraju vikanjem
Comment
-
-
Re: golf mk1 by kolibarko
ima tu jedan problem , za sebe mogu da kazem da sa dooobar auto limar koji poznaje i mehaniku ali ne u dovoljnoj meri da bi se upustio u jednu takvu egzibiciju kao sto je prebacivanje motora na drugu poziciju u automobilu , sreca moja da sam pre neki dan naleteo na doktora nauka inace radi kao profesor na masinskom fakultetu u Beogradu bio je kod mene pekao sam mu pecenje za neku proslavu , ja sam ga odveo u garazu da vidim dali moze nekako da mi pomogne u vezi ovog projekta , covek se odusevio , slikao je auto i odneo slike za Beograd , ovih dana cemo da se sretnemo i on ce sa svojim kolegama da mi napravi kompletnu dokumentaciju vezanu za ubacivanje vr6 motora ili bilo kojga drugog motora kojeg bi eventualno ubacio, inace ja ovo radim u slobodnom vremenu uglavnom subota i nedelja , sad sam primio 3 auta u garazu a imam kratak rok tako da ce ovaj projekat biti na cekanju barem jos 20 dana
Comment
-
-
Comment