Yugo 65

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Yugo 65

Dobijen u kompenzaciji. Mislio sam da uzmem motor 1300ccm i menjač, ostalo da bacim na otpad. Onda mi se svidelo što je fabrički crn, od prvog vlasnika (koji je bio nemilosrdan ) i što ima osnove da se popravi.

U međuvremenu stiglo je sedište sa popravke, a krenulo je od lima... i farbanja, jasno. 8-)

Za to vreme, polako su prani delovi unutrašnjosti, sređene stop lampe...

Last edited by Boki Ar; 25.01.2015, 16:07. Reason: Popravka - fotografije nisu bile vidljive
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Zima.. u časovima dokolice malo po malo... U martu je izašao na asfalt... Fotosi iz foldera: "Još malo i gotovo". 8-)

Last edited by Boki Ar; 25.01.2015, 16:09. Reason: Popravka - fotografije nisu bile vidljive

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Odličan rad, na sebi zadatu temu.

Inače, koliko je koštao takav projekat, ne računajući sopstvene ruke (koje su neprocenjive)?!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• nikaragva
        CBC Senator XXL
        • 03.06.2008
        • 521
        • B. Palanka
        • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Sad već liči na nešto

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

Boki, ti si se penzionis'o, pa u dokolici, ili šta...?
          Farbao si akrilom ili je sa lakom ? Ja bi zamesiio i malo perli u crnu, kad si i sedište nabudžio...
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• slobodank
            Moderator
            • 26.11.2007
            • 1338
            • Stara Pazova
            • Fiat Idea 14.16v lpg

Najviše volim projekte ove vrste. Sviđa mi se što si izbacio in volan i stavio zastava (ako sme da kažem classic). Pretplatio sam se na temu, pratim i dalje...

Comment

• Boki Ar
              CBC Senator XXL
              • 11.11.2004
              • 2827
              • Aranđelovac
              • Vektra

Hvala Vam

Hvala Vam momci. Da vidimo redom...

@ Eon, ne bih znao tačnu cifru. Dosta delova sam imao. U kešu, na grubo, oko 500€.

@ Nikaragva, slažem se - liči. Nedostaju na pr. neke "Dolničarke".

@ Ćomi, nisam ali ako bismo pošteno i kad bi se računali radni sati, sigurno treba da budem u peMziji. Akrilom je farbano.

@ Slobodank, ona volančina je pod #1 izletela napolje... Grozan je, a ovaj od "Comforta" najlepši ikad izašao iz "Zastave".

Ako ima još neko pitanje, tu sam... (Y)

Comment

• Boki Ar
                CBC Senator XXL
                • 11.11.2004
                • 2827
                • Aranđelovac
                • Vektra

Potpuno obnovljeno sedište od nekog Opela, da li Askone, potpisuje ga Rekaro - 50€.

Last edited by Boki Ar; 25.01.2015, 18:38. Reason: Re-aktivacija linkova do fotografija

Comment

Working...
                X