Jbga, i meni je oduvek bila želja, nadam se da ću sada izgurati do kraja
Mini
Collapse
X
-
-
Originally posted by b_samardzic View PostZnas kako kaze ona narodna. Nije isto mastati i cvece brati po livadi.
Jos kad otvoris pivo pa pocnes da mastas ihhhaa
Ako se zanemari koliko je to novaca, trud je povelik, to sam hteo da kažem ...
Comment
-
-
ee,sve je ovo lepa prica,al samo trenutno kod nas u ovim uslovima kad bi se usudio da napravis ovako nesto,pa znas kad bi ga isterao na ulicu??a tek registrovao??
u tom slucaju bi morao da izigravas fantoma npr beogradskog ili samo da ga vozas na prikolici od izlozbe do izlozbe...
al koliko vidim da zivis u becu tako da nadam se da ti to tamo nece predstavljati problem!svaka cast na trudu i volji...
Comment
-
-
Ja sam zaprepascen da neko prihvata da zivi u tako ne bezbednoj drzavi kao sto je Austrija gde dozvoljavaju ovakve stvari, vidi se da smo mi mnogo ozbiljniji u kontroli ludostiJos je interesantnije sto nam govore da je nas zakon prepisan od drugih evropskih drzava
Ne znas da li pohvaliti projekat ili plakati sto su male sanse ikad tako nesto napraviti u Srbiji...
U svakom slucaju, svaka cast na projektukako ce biti resena maska, jel ona prekriva delove koji su iseceni na karoseriji tu zbog izduvne i altenatora?
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
U Austriji je još gore nego u Srbiji po pitanju atesta za ovakve stvari. Praktično je nemoguće dobiti ga. Ali sve je legalno dok te ne uhvate...
Maska da bi pokrila sve fali mi oko 15mm. Malo ću da uržem masku sa unutrašnje strane, malo da stavim neku distancu u donjem delu da se ništa ne bi videlo
Comment
-
-
Broj motora ne piše u saobraćajnoj, za svaku prepravku moraš da radiš atest (čak i za estetske tipa spojleri...). Za prepravke koje povećavaju snagu motora za više od 20% nije moguće dobiti atest. Sve u svemu Austrija je verovatno najgora u evropi za preradu vozila dok recimo u Nemačkoj je moguće registrovati ovakvo vozilo.
Comment
-
-
Kod nas moras da radis atest koji ti niko ne moze izdati i za sve treba ali i ne mora, tako da uvek mozes i ne moras da dobijes kaznu, zavisi ko ti je tata.Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Polako napredujemo, napravljen je nosač pedala i montiran
Montirane su i prednje kočnice, razmak izmedju klešta i felne je svega 1-2mm. Nema mesta za tegove, kako da balansiram točkove?
Isečena je usisna grana i nabavljena silikonska kolena 45° da bi nekako stala
Skraćena je poluga birača brzina
I nabavljene su kapice za felne
Comment
-
-
Comment