Sale nek je sa srecom, treba malko PragnJetina da se oteraju zli duhovi, Manitui, Grenmlini, crvi i shta god... da se zajede i zalije...i naravno da se spale neke "Gume"!
Shta reci Osim ... SA SRECOM!!!
Eto owako izgleda raditi jedan auto, KOMPLETNO, detaljno, vodeci racuna o svemu, da to radi kako treba, da je siguran, DA LEPO IZGLEDA, jer ni to nije na odmet... i da Pegla doooobro... Jedva cekam da se vrnesh da doletimo ITZA i Ja da malko pogledamo, da pipamo, dirkamo, divimo, upijamo neke idejice i tako...
E da da nemash mozda koju slicicu NODIJA, fali Tari par komada da popuni album, ili josh niste to poceli...
PS
STVARNO SA SRECOM, jedan od retkih kompletnih projekata kod nas a i shire!
a ako nisi posao, pitaj ga da li bi hteo da odradi chipove za LH 2.2 zicenje, LH i DI\APC chipove, jer sam promenio motor, a da ne menjam zichenje, da samo promenim chipove, a i da promenim zichenje opet mi trebaju chipovi, pa bih zato za sad ostao na LH 2.2.
Ako bi hteo, onda bi mu poslao mailom konfiguraciju, pa da odradi chipove... Naravno platimo ovo ono, chipovi poshtom ili kako god...
HVALA Sale!
DA ...
PS... Znachi stara sam mushterija MAPTUNa... ima auto i na njihovom SITEu u delu 9000 ki...
Comment