Pa el ce da bude ove godine?
M3 projekat
Collapse
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Aj daj više zvuk tog motora, samo te šlajzvrce stalno
Comment
-
-
Aaaaajde vise, evo vam zvuk, naslusajte se:
http://www.megafileupload.com/en/file/1 ... e-mp3.html
Zadovoljni?
Comment
-
-
Pre neki dan udje neki covek u garazu, vozi neku Alfu...nebitno, rasturi mi celofan oko zadnjeg svetla, kaze treba neku struju tuda da radi Valjda nece da plane nista...http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
samo sam cekao neku barabu....
Idi bolje lozi taj kotao da ne ostanemo u mraku, a onda bez struje ne mogu ni komp da ti spalim...
elem, najkraci opis posla je da u skoljci m3 aera ne postoji ni jedna zica, doduse sad postoji, a bice ih jos vise, cisto da se ima na umu obim posla, sto bi rekao jedan covek "to je cela hidrocentrala"....
Elem, krenulo se zguza, pumpe, akumulator, svetla, prema napred do fuse box-a. tu cemo da predjemo na motor i sve sisteme vezane za isti, kad se sa tim zavrsi, onda cemo uraditi energetiku i kontrolu svih sistema te preci na sminku i dzidzabidze...
Treba dodati da projektujem i pravim 2-3 uredjaja koja ce ici u ovaj auto, a koji ce raditi kontrolu nekih podsistema koji su ovde brojni:
N2O , CO2, WBO2, LineLock, Lounch, Trionic, Venturi Plin, PreLuber Datalogger, EGTx3, kompletan dash cluster, mf volan, ventilacija i grejanje, Nira motorsport, rasveta i signalizacija, sistem za gasenje pozara, uff... ima toga josh...
poduhvat nije jednostavan cak ni za mene, jer sistema ima blago previse, svaki mora da radi za sebe i za firmu, a da u isto vreme moze da bude posebno iskljucen i skinut u slucaju nekih intervencija, puno zica, puno buzira, puno dzekova, puno releja, nekoliko mikrokontrolera, cela hidro centrala, Ale u tvom slucaju Termo Centrala, samo sto je pult za kojim Homer sedi mnogo lepsi i manji(digitalna tehnologija je chudo)
Sad sam se setio ponecu od Dore i gremline , i one slajzvrcne...
Pozz
Comment
-
-
Eeeee Silikonac samo kukash... cuti bre i radi...
206 ako hocesh da ti auto bude gotov samo mu preseli zhenu u radionicu i ima da visi tu svaki dan
BTW imam i ja u autu par gremlina, ponesi i od mene kad vec nosash
Nego par pitanja... zashto tri EGT-a, shta je to dash cluster i kakav bre venturi plin?Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
ok nisam hteo prvi da pitam malo sam se ostetio glupo i kao neznalica (shto priznajem za ovaj extreme tune i jesam) ali venturi chak ni ne zvuchi dovoljno cool da bi se nashao na istoj listi kao i N2O
mislim to ti je kao ono na testu inteligencije, jest da sam pao isti i morali su da mi daju neki veci, ali na listi chiste egzotike koja sitze to tog monstruma VENTURI je rech koja shtrchi ?!
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
Comment